Американците работят за тройна коалиция с премиер ББ. ГЕРБ издига кмета на Бургас за президент, Мутафчиев “независим”

Американците работят за тройна коалиция с премиер ББ. ГЕРБ издига кмета на Бургас за президент, Мутафчиев “независим”

Бойко Борисов е имал няколко необявени в медиите срещи с посланика на САЩ Херо Мустафа, твърдят източници от върха на ГЕРБ.

Американците убеждавали Борисов, че успешна формула за следващия мандат ще бъде тройна коалиция – ГЕРБ, “патриотите” и нов Десен проект и същия премиер.

На една от срещите е присъствал и резидентът на ЦРУ в София, представен като “политически секретар”.

Резидентът е заявил, че в страната се формират два центъра на власт – политическа и икономическа.

Пеевски и Доган овладявали икономиката и влизането на ДПС в кабинета можело да провокира протести.

Сарая щял да получи предложение, което не можел да откаже – икономическо доминиране по Черноморието и “бонуси” за Пеевски в търговията с оръжие.

След срещите с американците Бойко Борисов се обадил на кмета на Бургас Димитър Николов и му заявил, че той ще бъде кандидат-президент на ГЕРБ.

Борисов бил сигурен, че ГЕРБ ще спечели убедително парламентарните избори, а за президентските готвел изненади за Румен Радев.

Бойко Борисов ще играе с двама кандидати. Димитър Николов на ГЕРБ и Венцислав Мутафчиев като независим, подкрепен от новия Десен проект.

Борисов вече работел и по разцепване на БСП за подкрепата на президента Радев с бизнес оферти към лидерите на “опозицията” на Корнелия Нинова.

Овладяването на цялата власт от ГЕРБ по американски сценарий и техен патронаж очевидно е заради геостратегическите им интереси в региона, срещу които застана президентът с позицита за F-16.

bgsniper.com

Подобни новини

Вашият коментар