Лили Иванова и супер групата „Фондацията“ се връщат на сцената през юли

Лили Иванова и супер групата „Фондацията“ се връщат на сцената през юли

Обичаните изпълнители планират турнета из летните театри на страната

Звездата на българската естрада Лили Иванова и супер групата „Фондацията“ се връщат на сцената през юли, ако ситуацията с коронавируса го позволява, пише в днешния си брой вестник “Телеграф”.

Първият концерт на певицата е обявен за 15 юли на езерото в Панчарево, а Кирил Маричков и колегите му все още не са казали на коя дата ще се срещнат отново с феновете си. Засега единствено са потвърдили, че ще свирят на празниците на изкуствата в Созопол – „Аполония“ на 6 септември.

“Благодарим ви за многото въпроси, кога ще свирим отново. До скоро!”, написаха на официалната си страница във „Фейсбук“ Кирил Маричков, Иван Лечев, Добрин Векилски – Дони, Венко Поромански и Славчо Николов.

От началото на обявеното извънредно положение през март, музикантите радват своите почитатели, публикувайки в социалната мрежа свои концертни изпълнения и се надяват до края на годината да имат възможност да изнесат концерт и в зала 1 на НДК. Дотогава ще пълнят Летните театри, така както ще прави и примата Лили Иванова. През март тя каза, че е променила датите на турнето си с оглед на ситуацията, но не е променила плановете си да радва почитателите.

На 15 юли е изявата й в ресторант на брега на Панчаревското езеро, а от 12 август започва да обикаля Летните театри из страната, съобразявайки се със заповедите, които министърът на здравеопазването е издал.

Както вече Varnautre.bg ви информира, Георги Христов е първият български изпълнител, който ще поднови сценичните си изяви пред публика. Първият концерт от турнето му е на 3 юни, в летния театър в Горна Оряховица.

Подобни новини

Вашият коментар