Инж. Деян Иванов: Нека бъдем силни и да постигаме мечтите си, да не спираме да поемаме с жадни очи написаното в книгите и да го усещаме дълбоко в сърцата си!

Инж. Деян Иванов: Нека бъдем силни и да постигаме мечтите си, да не спираме да поемаме с жадни очи написаното в книгите и да го усещаме дълбоко в сърцата си!

Уважаеми съграждани,
уважаеми учители, възпитатели и педагогически специалисти,
уважаеми дейци на културата и читалищни деятели,
скъпи деца и ученици,

За мен е чест да Ви поздравя по повод най-българския празник 24 май – Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост .

Уважаеми учители, възпитатели и педагози,

Тази година празнуваме по един нетрадиционен и необичаен за всички нас начин. Извънредната ситуация постави всички ни в трудно положение. Всички Вие обаче показахте, че необичайните условия , в които се оказахме, не са пречка да изпълнявате задълженията и отговорностите си и да намирате вярната посока за постигане на образователните цели. За пореден път доказахте своята отдаденост и неуморна грижа към децата и учениците на Белослав. Изразявам своята благодарност за Вашия професионализъм и компетентен подход при провеждане на електронното обучение. Благодаря Ви за труда, за отговорността, за екипността!

Уважаеми дейци на културата и читалищни деятели,

Изказвам своята признателност към Вас, които с енергия, мъдрост и творчески устрем продължавате да съхранявате и развивате българските традиции и духовност!

Скъпи зрелостници,

В живота на всеки човек има събития, които остават завинаги в сърцето, и дни, които се помнят за цял живот! Днес, изправени на прага на зрелостта, пред вас се разкриват многобройни житейски пътища и перспективи! В този необикновен за вас момент, Ви пожелавам да имате куража да сбъднете най-дръзките си мечти!

Мили ученици,

Пазете любовта към знанието и помнете, че буквите, сътворени от Кирил и Методий, са най-здравата основа, върху която да градите бъдещето си като успешни граждани на света! И за да бъдете силни и да постигате мечтите си, не спирайте да поемате с жадни очи написаното в книгите и да го усещате дълбоко в сърцата си!

Пожелавам на всички Вас здраве, вдъхновение и сила!

Честит празник!

инж. Деян Иванов
Кмет на община Белослав

Подобни новини

Вашият коментар