Румен Петков: Вече имаме гаранции, че Борисов ще е сам на терена в дясно. Ясно е, че Цветанов няма да участва в изборите

Румен Петков: Вече имаме гаранции, че Борисов ще е сам на терена в дясно. Ясно е, че Цветанов няма да участва в изборите

Лидерът на АБВ Румен Петков обвърза вчерашната новина, че прокуратурата не вижда проблем при Цветан Цветанов в скандала “Апартаментгейт” с обещание да не участва на избори.

“Няма как да си купиш на безценица апартамент, няма как да си държавен служител и да имаш шест апартамента и никой да не открива проблем в това”, коментира Петков в сутрешния блок на bTV.

“Няма как да си перверзен до степен да си вкараш асансьора в хола и това да се знае в цяла Европа – затова ще има такива доклади за България.

Отказът на обвинението той разтълкува като “гаранция, че Борисов ще бъде сам на терена вдясно”.

“Защо не се разследва тръбата по водопровода София-Перник? Тя е едно гейзерче – веселба за жителите на с. Мало Бучино. Там наши 30 милиона са хвърлени – наши, и на вашите зрители, и това не се вижда”, посочи той.

“МВР заслужава поздравление за удара с наркотиците – и министърът, и служителите, които бяха най-адекватни по време на пандемията”. заяви Румен Петков.

За делото с Маринела и Ветко Арабаджиеви е имало прекалено големи очаквания, заяви той.

За икономическата помощ от държавата заради коронавируса, той посочи, че са пълна катастрофа.

“Проблемът е, че постоянно слушаме фанфари, а след това не виждаме резултати заради лошо обвинение или други неща. От последната информация ще получим 30 млрд. лв. от ЕС.

Трябва да се направи експертен съвет към правителството, който да не е политически натоварен, и да работи с него през целия му мандат”, коментира Петков.

© Actualno.com

Подобни новини

Вашият коментар