Флориан Скала: Замяната на Слави с Николаос Цитиридис беше успешен ход

Флориан Скала: Замяната на Слави с Николаос Цитиридис беше успешен ход

Шефът на БТВ отрича да е ходил по курорти с Васил Божков, в новините на медията виждал истинска журналистика

Изпълнителният директор на „Би Ти Ви Медия груп” Флориан Скала оцени като успех замяната на Слави Трифонов с Николаос Цитиридис.

„Привлякохме нова, по-млада аудитория, която никога преди не беше гледала телевизия в късния пояс. А водещият е най-яркото тв откритие в България през последните години и съм много доволен от работата и таланта му – още повече, когато целият екип трябваше да се адаптира бързо към работа в пандемична обстановка само месец след старта на предаването. „Шоуто на Николаос Цитиридис” ще остави отпечатък в следващите 20 години от историята на Би Ти Ви“, обяви Скала пред „24 часа“.

Шефът на БТВ отрича да е ходил по почивки с Васил Божков.

„Ще предприемем съответните правни стъпки срещу тях. Подобни атаки към медия с въздействието на Би Ти Ви не са необичайни, за съжаление. Но ние знаем, че журналистиката означава проверени факти и представяне на всички страни по темата. Аз виждам истинска журналистика в нашите новини и публицистика. В крайна сметка сме тук заради зрителите. Според последното проучване на “Маркет линкс” Би Ти Ви е телевизията, на която те вярват най-много, която биха потърсили за помощ първо и която чувстват най-близка. Това е оценката, към която се стремим“, заявява той.  

Подобни новини

Вашият коментар