Цветомир Найденов: Понеже познавам “болния мозък” на Божков, ще ви кажа каква му е играта

Цветомир Найденов: Понеже познавам “болния мозък” на Божков, ще ви кажа каква му е играта

“Понеже гледам различни анализатори се упражняват върху това какво цели, прави, умува лицето Васил Крумов Божков през последния месец и половина. Много малко хора познават добре болния му мозък, имам нещастието да съм един от тях, затова ви казвам директно каква му е “играта”. Това написа в профила си във Фейсбук бизнесменът и собственик на Efbet Цветомир Найденов във връзка с твърденията за нов политически проект на обвиняемия бизнесмен Васил Божков.

Ето какво написа още Найденов на личния си профил във Фейсбук:

“Още като се завърна при Хекимянчо и като каза, че е бил дисидент при комунизма, щях да се задавя със сутрешното си кафе. После изтърси това, че ще прави политически проект. Напазарувал си е тролове, работи с ПР агенция, ползва същите тролове и медийни лайномети, които един друг футболен собственик ползваше по времето на едно Припознаване…

“Васил Божков облечен в бяло фъфли пред камина, пред библиотека и на плажа… гледам Черепа фъфли пред камера и не можех да повярвам…викам си, нещо съм повален от Ковид – 19 и сънувам… Този, който за 30 години има 1 интервю пред камера, сега се снима, говори, пуска картинки…това означава, че лицето Божков вижда зор!

И сега: никакъв политически проект няма да прави! Единственото, което прави е: посъветван е от адвокати да се прави на политически репресиран за да не може да бъде екстрадиран, защото все пак е обвинен за съпричастност към 4 (ЧЕТИРИ) убийства, изнасилвания, побои… за тези престъпления дори и от Дубай може да бъдеш екстрадиран. Това му е семплата игричка на Васил Крумов Божков, подготвя си политическата кариера за пред съда или там, каквото е в Дубай за да не бъде екстрадиран в България и да застане пред съда за М.В. ; Й.Д. ;……

Иска да го играе политически репресиран, а не един сериен убиец и изнасилвач… за поръчковите побои няма да издребняваме. Подпомаган е от медии на други подсъдими, което е нормално и от политици, които са на древна хранилка при него. Новият политик е стария велинградски измамник – Васката.

Фактор.бг

Подобни новини

Вашият коментар