ПГСС “Св. Георги Победоносец” в Суворово с национална награда “Златната ябълка”

ПГСС “Св. Георги Победоносец” в Суворово с национална награда “Златната ябълка”

 

Професионалната гимназия по селско стопанство в Суворово “Св.Георги Победоносец” получи националната награда “Златната ябълка 2020” в категория “Училище”. Това съобщи лично за “Община Суворово вести” директорът на учебното заведение инж. Марияна Великова. Тя уточни, че Националната мрежа за децата, организира за десета поредна година награди „Златна ябълка“.

Суворовската гимназия бе избрана за фаворит за политиката на училището за гарантиране на правата на децата и принос за повишаване на благосъстоянието им, за интеграцията на високотехнологични иновативни решения в обучението, всеотдайния учителски екип и фокуса върху практическата професионална подготовка на учениците.

Отличията в престижната класация тук се присъждат на личности, организации и институции, които със своите усилия работят за подобряването на живота и благосъстоянието на децата на България.

Наградите бяха връчени в началото на юни на специална церемония. Водещи на събитието бяха Мария Силвестър и Георги Керемидарски от младежка мрежа “Мегафон”, допълни инж. Великова. Ще припомним и думите на Георги Богданов, изпълнителен директор на Национална мрежа за децата, че „Златна ябълка“ е символ на това, което ежедневно правим за добруването на българските деца.

И тази година наградите се присъждат в категориите „Герой на децата“, „Училище“, „Болница“, „Община“, „Журналист“, „Благотворител“, „Специална награда“ и Награда за цялостен принос.

Подобни новини

Вашият коментар