Цветанов не прави “ГЕРБ-2”, а превзема структури с “анти-Борисов” проект. Бившият Втори е срещу “проруската политика”

Цветанов не прави “ГЕРБ-2”, а превзема структури с “анти-Борисов” проект. Бившият Втори е срещу “проруската политика”

Спекулативни и манипулативни се оказаха коментарите, че Цветан Цветанов ще прави “ГЕРБ-2” и ще влезе в коалиция с ГЕРБ.

Бившият Втори в ГЕРБ превзема структури на партията и работи по създаването на “анти-Борисов” проект заради “проруската политика на премиера”.

Цветанов се обяви категорично срещу руските енергийни проекти – продължението на “Турски поток” и АЕЦ “Белене”.

“В началния етап, в който започнахме да работим, Бойко Борисов не беше такъв. Аз все още съм член на ГЕРБ. Освен мен, очевидно няма друга вътрешно-партийна опозиция в партията.

Структури напускат, защото видяха, че всичко от началния етап през 2006 г. до 2013 г. е по-различно, заяви ръководителят на Евро-атлантическия център за сигурност Цветан Цветанов пред “Дарик” в предаването “Седмицата”.

Цветанов има влияние в медиите, канят го в най-големите – “Дарик” и bTV.

Според Красен Кралев бившият Втори в ГЕРБ разполага и със сайт, който отразява неговите позиции и участва в кампании срещу Бойко Борисов.

Цветан Цветанов ще отцепи структури от ГЕРБ, ще привлече и знакови фигури – Делян Добрев, бившия кмет на Благоевград Атанас Камбитов, председателя на парламента Цвета Караянчева, бившия кмет на Русе Пламен Стоилов и областния координатор на ГЕРБ-Русе Пламен Нунев, бившия заместник-министър на икономиката Александър Манолев, екскмета на Сандански Кирил Котев и др.  

 

                                                               Цветан Цветанов и Пламен Нунев

Източници от службите твърдят, че “ЦветаГейт” е комбинация за привличането на Цвета Караянчева, която има силно влияние в Кърджали.

Цветанов ще разчита на успех в своите крепости – Русе, Благоевград, Видин, Сандански, Смолян, Плевен и Разград, за да влезе партията му в парламента.

Бойко Борисов обаче владее най-големите областни структури на ГЕРБ – София, Пловдив, Варна и Бургас.

bgsniper.com

Подобни новини

Вашият коментар