Борисов: Нашите политически противници удариха дъното! Радев ме следи с дрон. Няма да си ходя!

Борисов: Нашите политически противници удариха дъното! Радев ме следи с дрон. Няма да си ходя!

Нашите политически противници днес удариха дъното, заяви на извънредна пресконференция премиерът Бойко Борисов. Той коментира атаките към него.

Борисов даде обяснение и откъде според него идват атаките и коя е причината за тях.

Станахме неудобни, защото извадихме България от една орбита и я пратихме в истинската евроатлантическа общност с придобиването на новите самолети, подчерта Бойко Борисов.

Борисов директно каза, че атаките идват от президента Румен Радев, който искал и него “да вкара в калта”.

Президентът Радев си позволява да вдига дрон и да ме снима, разкри Бойко Борисов. “Твърдя, че той ме следи с дрон”.

„И като кажа на охраната, че ще го сваля този дрон, те отиват, казват му, и той го прибира. Докарва ми го пред входа, на терасата, и то много пъти. Той мина всякакви граници. Прокуратурата да извика НСО и да ги пита“, допълни той

По думите му това, което налага тази ярост е, че идват избори и някой иска служебно правителство.

“БСП изостават с 10 % и според червените социологически агенци, и това значи, че трябва да се убие флагаманът Борисов и да се разпилеят през Цветанов, втори, трети ГЕРБ. Това е целта на цялото упражнение”, каза на брифинга в централата на партията Борисов. И изреди поименно президента Румен Радев, БСП, Мая Манолова, Цветан Цветанов и Слави Трифонов.

“Имам да вкарам държавата в банковия съюз и в еврозоната. Имам много важни задачи за юли”, каза Борисов.

И на въпроса дали се страхува за сигурността си, отговори: “Вече да, аз имам много врагове!”

“Няма да ме принудят да се гърча и да живея в страх!”, категоричен бе премиерът.

“Аз съм свободен човек. Имам живот, не съм стерилен. Като се ядосам – хората са чули много неща от мен. После като се успокоя и го прегърна и целуна този някой”, обясни Борисов.

Само малко момче липсваше в спалнята, каза Борисов.

Чия друга спалня е интересна? Защо са ме снимали завит? Да ме бяха снимали гол, аз спя гол, каза още Бойко Борисов.

Притеснен съм, защото, когато спя, съм беззащитен, призна премиерът.

“Колко избори е печелила тази партия, която виждате?! Видяха, че с избори не може да ни бият, защото само с тези неща, които изброих, със 100 години напред. Подреждат, монтират, правят и струват, има цели звукозаписни студиа създададени. Всеки мой приятел, всички са с 20 години с мен, и да кажат дали пия. Негодници такива! Не близвам! Всички знаят това!”, възмути се Бойко Борисов.

Това ли е демокрацията – да ме спимат как спя?! Това ли е демокрацията, попита премиерът. И подчерта, че чака да се направи проверка – кое е истина и кое не в снимките с него.

В момента България строи два абсолютно “невъзможни” проекта – “Балкански поток” и интерконектора с Гърция, изтъкна премиерът.

“Прави се това сега, а не преди изобите, защото юли е важен месец. Чакаме да падне механизма за наблюдение и България върви към влизане в Еврозоната и банковия съюз в средата на юли и това е парична независимост”, посочи премиерът Борисов.

“България се справи единствена с миграционната криза и това се подчертава от всички. Справихме се най-добре в Европа и с кризата с коронавируса. Продължавам да получавам писма от мои колеги как се справихме с коронавируса, ползвахме не само уменията на нашия щаб и към днешна дата прокарахме държавата най-добре от всички останали”, продължи мнистър-председателят.

“Днес имах разговори с Шарл Мишел за петък за съвета на ЕС и България да получи най-много пари. И днес заявихме като най-изостанали през годините и ни трябват парите за кофхеията, зелената сделка. Ще ги получим. България в момента строи два абсолютно незвъзможни поректи – конектора и хъба, а само преди час Петкова ме уведоми, че успяваме за един мощен консорциум за “Белене”, плюс втечнената газ и ядреното гориво. За първи път руската страна разреши на “Уестинг хаус” да види нейните горива. Плюс всички инфраструктурни проекти, които нямаше да бъдат построени без нас”, каза още Борисов.

Той припомни и ударната работа по пътя Ботевград-Мездра, пречиствателна станция на Рилския манастир и сътрудничеството между синдикати и работодатели.

“И какво получавам?! Компромати, манипулации! Аз предупредих – в учебниците на КГБ е записано, че когато създадеш един компромат, с който да отвратиш този, който го гледа, ще успееш. Може ли да ме снимат в спалнята?! А веднага след това махнаха тази снимка! Защо?! Това е от преди една година – дали са мои съпартийци как и що, оставям на прокуратурата да разследва”, коментира Борисов снимката, публикувана по-рано в сайта “Афера”.

И продължи: “Оставаше да има едно малко момче до мен и от тук да се хвърля! Сто пъти казах – от Божков нито аз, нито партията е взимала пари!”

Борисов застана пред медиите прав, зад него бяха финансовият министър Владислав Горанов, парламентарният шеф Цвета Караянчева и заместникът й Емил Христов, острието на ГЕРБ – депутата Десислава Атанасова, шефът на бюджетната комисия Менда Стоянова и почти всички народни представители, знакови лица на управляващата партия.

Борисов: Нашите политически противници удариха дъното! Радев ме следи с дрон. Няма да си ходя

Подобни новини

Вашият коментар