БСП губи изборите като през 2016 заради война на “Позитано”20. Гергов вади компромат срещу Нинова за Валентин Златев?!

БСП губи изборите като през 2016 заради война на “Позитано”20. Гергов вади компромат срещу Нинова за Валентин Златев?!

“Загубихме половин милион избиратели през 2016 заради Пеевски”, заяви Калоян Паргов. Сега БСП може да загуби 300 000 заради войната между Корнелия Нинова и Кирил Добрев.

След пленума Корнелия Нинова организира серия компроматни акции срещу Кирил Добрев. В същото време се опитва да влезе в ролята на обединител на левицата.

Нинова е играч, работила като представител на “Ротманс” със Славян Теофилов, който беше лидер на цигарения бизнес на СИК и приятел с Румен Николов-Пашата и Бойко Борисов.

Добрев също е играч, работи с “лейтенанти” на Пашата в СИК – от схемите в енергетиката до финансово-брокерските къщи, “Котараците”, Митко Каратиста.

Който и да стане лидер, СИКаджийската бизнес група няма да е на минус, но БСП може да загуби с голяма разлика с ГЕРБ изборите, ако войната ескалира.

Нинова има медийни позиции – плаща на сайтове и телевизии. Добрев работи на терен и може да изненада лидерката в най-големите градове.

В София работи по районите с мрежите на “Котараците”, Митко Каратиста, “орлиновците” и “пеевските” – огромен финансов поток за разкешване на вота.

В Пловдив “герговците” ще работят на макс срещу Нинова и ще разделят вота си между Карсимир Янков и Кирил Добрев.

Варна ще изненада Нинова, тя разчита, че след като е стоплила отношенията с Борислав Гуцанов, ще спечели, но депутатът Иван Иванов, изключително близък с Добрев, е машина за избори.

Изборите ще минат по парламентарна схема – с разкешване на кинти. Ако Гергов, Борисов и Пеевски извадят пачки за Добрев, БСП може да има нов лидер след вота.

Нинова атакува Добрев с компромати, вместо да му влезе в изборджийските мрежи. Той няма да отвърне с компромати, играе го джентълмен пред медиите.

Георги Гергов ще организира компроматна атака срещу Корнелия Нинова заради връзките й с Валентин Златев и ще обяви, че е финансирана от “приятел на Бойко”.

Който и да спечели прекия вот, войната между Нинова и Добрев гарантира победата на ГЕРБ с голяма разлика. Ако е Нинова, ще е много голяма – като през 2016г.

Противниците на Корнелия Нинова ще организират бойкот на изборите, за да я свалят след загубата.

bgsniper.com

Подобни новини

Вашият коментар