Генадий Атанасов – поредния „фалшив герой“

Генадий Атанасов – поредния „фалшив герой“

След като изостави сайта си Будна Варна и дългогодишния си приятел, с който го държеше – Калоян Георгиев, общинският съветник от ПП „СВОБОДА“ Генадий Атанасов намери нова трибуна да прави своите словоизлеяния.

В статията той остро критикува фалшивите новини от „провинциални сайтчета“ уронващи репутацията на ПП СВОБОДА, явно визирайки скандала публикуван през последните дни в сайта RNS (вижте линка под статията).

Генадий Атанасов още казва, че „ръководството на ПП СВОБОДА няма да позволи умишлено и злонамерено разпространяване на измислени текстове и фалшиви новини, опетняващи достойнството и авторитета, както на партията, така и на всеки неин член. В името на нашите избиратели и симпатизанти, както и в името на професионализма на всички наши членове и колеги избрани да допринесат за просперитета на града ни, ще положим максимални усилия, за да открием източника на лъжливите публикации, който да понесе цялата строгост на закона.
В тази връзка ПП СВОБОДА категорично заявява, че ще сезира всички отговорни институции при всеки опит да бъде уронен престижът и авторитетът на партията или на нейните членове чрез фалшиви новини.
От ръководството на ПП СВОБОДА
“.

Та ние от Силна Варна питаме „фалшивият герой“ Генадий Атанасов, как точно търси отговорност за фалшиви новини, като досега само ние сме публикували няколко разследвания срещу самия Генадий Атанасов, дясната му ръка рецидивиста, който четири пъти е бил в затвора Румен Широков, проваления пом. ректор и неуспял да си намери работа никъде до сега заради Г.Атанасов – Иван Русев, който даже е и следствен към момента, и до сега не е предприел действия срещу нас ?!?

Генадий Атанасов и Румен Широков

Иван Русев

А ние само това чакаме. Нека и да предприеме. Обещаваме Ви, че ще направим процеса публично достояние. Да видим за кое сме Ви подвели и кое не е вярно?

А това, че досега не е предприел действия не доказва ли, че за пореден път „селския хитрец“ Генадий Атанасов (както го описва един приятел) приказва поредните празни политически приказки, за да се опита да изчисти образа на него самия и на партийката му с гръмкото име СВОБОДА.

Само че едва ли!

След всички скандали, които правят и продължават да правят хора от листата за съветници на СВОБОДА, десни и леви ръце на човека без висше образование Генадий Атанасов скоро няма да си изчистят образа.

Варна не е толкова голяма и хората виждат всичко!

И да, вярно казва Атанасов, че мястото за водене на политически битки е на политическата сцена по време на изборите, но Ви припомняме, че той е с 511 преференции (но все пак е водач), а за СВОБОДА са гласували 2846.

Много хора от листата му, които заблуди изкараха по няколко стотин преференции и така вкараха обявилия се за „новият играч на Общински съвет Варна“ Генадий Атанасов.

Но ще изчакаме и ще видим дали Генадий Атанасов ще намери да подлъже други, нови балами да го вкарат съветник на следващите избори или ще звездата му ще залезе като много други „играчи“ преди него?

 

Очаквайте скоро новото разследване на ПРОВАТОН, за хора около Генадий Атанасов и ПП СВОБОДА

СВ

Подобни новини

Вашият коментар