“Сарафово-2” ?! Щели да свалят ББ в Жегата на юли… Иска им се на ВБ, ММ, КН и на ЦЦ!

“Сарафово-2” ?! Щели да свалят ББ в Жегата на юли… Иска им се на ВБ, ММ, КН и на ЦЦ!

“Президентски чатове”, акция в ГД БОП срещу наркобопаджии и предотвратяване на терористичен акт – “Сарафово-2”.

Три в едно – какви снимки на пачки в спалнята на Бойко Борисов?! Иначе службите “на Пеевски” и Гешев щели да го свалят. Машината за слухове на опозицията не спира…

Само акция срещу “Боса” – президента Румен Радев липсва и кампания за импийчмънт, готвели акцията за пика на юлската жега.

И никакви протести срещу премиера заради снимките с пачките евро – монтаж, пунтаж и прочие. И призиви във фейсбук.

Вместо Жега за Борисов, който на пресконференция за Оскар заяви, че важен му бил юли, сетне да правели “каквото щат”, организират Жега за президента.

“Те” – президентът, Божков, Мая Манолова, Корнелия Нинова. “Те” нищо не правят – освен че работят за още един мандат за ББ.

Президентът се кара с “Генерал Деси” заради Пламен Узунов, Божков се “покри”, след като му реализираха наркобопаджиите.

Мая Манолова вместо да съкрати мандата на Борисов, скача да не го удължат. Корнелия Нинова води битка за поста си в БСП.  

Ако “Те” са Пеевски, Гешев и Доган, Те пък не спират да работят за мандата на Борисов, т.е. и за своя – в парламента, в медиите, с акции срещу президента.

Само фейсбук опозицията няма как да свали Борисов. Къде е “общият фронт” да свали тирана със стохиляден протест? Ама било юли. Е, и – нали щеше да му е Жега баш през юли?!

“Сарафово-2” показва, че освен всичко друго босовете във властта се и пинизят с фейсбук опозицията, която чака Жега за ББ и реди опуси как вече е “сготвен”.

И понеже опозиция няма, и тъй като Народът не протестира, защото ББ кеши много и на Ехалето през този мандат, американците и руснаците щели да го “сготвят”. И?

“Сарафово-2” – пиниз след фарса на “Сарафово-1”, което показва, че “Дон Боконезе” разполага с подкрепата на партньорските служби, а руснаците го обслужват с “терорист”.

И снимките на пачки в спалнята на Борисов, които и монтаж на монтажите да са, акциите срещу президента, в ГД БОП и “Сарафово-2” ги покриха медийно.

Жега е – Ехалето вади лидълски “Перленбахер” за петдесетина стотинки от хладилника и сяда пред телевизора – “Аре, бе, Бойко още не са ли го свалили?!”. Жегаво му било – я още по една бира за “Боко”.

bgsniper.com

Подобни новини

Вашият коментар