Цветанов кеши повече кинти от другите за вота? Американците наливат ресурс през Пентагона, спират антикампанията на ГЕРБ

Цветанов кеши повече кинти от другите за вота? Американците наливат ресурс през Пентагона, спират антикампанията на ГЕРБ

Цветан Цветанов ще вкара повече кинти за изборите от другите играчи, твърдят източници от службите, които обезпечават оперативно кампаниите на ГЕРБ.

Цветанов прави масирана предкампания за изборите – bTV, БНР, “Фактор”, Клуб Z и други десни сайтове му осигуряват медийно покритие.

Медийната опаковка, организационните активности и отцепването на членове от ГЕРБ прикриват “тайните” в стратегията на Цветанов – мощната финансова и логистична подкрепа от САЩ.

Оказва се, че не само Демократическият институт на САЩ застава зад проекта на бившия втори в ГЕРБ. Цветанов получава яко рамо и от Пентагона.

Ресурсът за изборите ще дойде през програми на Пентагона, твърдят източниците от службите. Финансирането ще бъде усвоено чрез проекти на “Евроатлантическия център за сигурност”.

Освен това грантове за милиони долари ще бъдат осигурени за партията на Цветанов по “румънска US-схема” от кампанията на президента Клаус Йоханис.

Основният ресурс обаче ще мине по каналите на Пентагона, които нито една от службите у нас няма как да разработва, тъй като се обслужват от венното разузнаване на САЩ и ЦРУ.

Цветан Цветанов обяви, че партията му ще се финасира за изборте от членски внос и кредит, но източниците от службите твърдят, че кампанията ще покаже друго.

Партията на Цветанов ще бъде изненадата на изборите, социологическите агенции няма как да прогнозират резултата й заради мощния финансов ресурс.

Цветанов ще играе за вот на макс, а не само за влизане в парламента, за да участва в съставянето на управляваща коалиция и да има представителство в кабинета.

Бившият втори в ГЕРБ разполага с канали за усвояването на ресурса от САЩ – Маргините в Родопите, в Югозапада – друга групировка, на Север – бивши ключови фигури от ГЕРБ, на Изток – патриотичен партньор.

Американците вече работят за организационния и предизборен комфорт на Цветанов – показно спряха антикампанията на “остриетата на ГЕРБ” и притискат ББ за коалиция.

След баварския проект ГЕРБ в играта влиза проамерикански и демонстративно антируски политически проект. “Янките” натискат партията на Цветанов да участва в кабинета.

Бившият втори в ГЕРБ дори даде заявка в американски директен стил кои министерства ще иска – на отбраната и енергетиката с проф. Румен Кънчев и Христо Казанджиев.

Целта на US-операторите е чрез партията на Цветанов във властта и “американизиране” на Сарая и ГЕРБ да обслужат интересите си за “стратегическо преформатиране на черноморския регион” и едва ли ще пестят долари.

bgsniper.com

Подобни новини

Вашият коментар