ВМРО няма да се яви на избори в коалиция с други политически сили

ВМРО няма да се яви на избори в коалиция с други политически сили

Скоро ВМРО ще бъде самостоятелна алтернатива, а не малък партньор в отбор, заяви Искрен Веселинов

ВМРО не планира да се яви на избори в големи коалиции – нито с ГЕРБ, нито с БСП. Това коментира в Разград Искрен Веселинов – заместник-председател на ВМРО – БНД и председател на комисията по регионално развитие в Народното събрание.

По думите му, ВМРО има различни виждания по много проблеми, като се започне от сферата на данъчното облагане до демографските, затова общо явяване с ГЕРБ на избори е невъзможно.

Според Веселинов идеята е ВМРО като обединител на патриотичното пространство да продължи точно като патриотична формация.

В средносрочна перспектива патриотизмът ще има подем и скоро ВМРО ще може да бъде самостоятелна алтернатива, а не малък партньор в един или друг отбор, каза още народният представител.

Той посочи, че световният дневен ред е върнал патриотизма като тенденция. Смятам, че тази тенденция работи в полза на хора като нас, които никога не са имали други политически убеждения освен патриотичните и идва време и на този вид политика да се възстанови и да бъде в основата на управлението на държавата, допълни Искрен Веселинов.

В Разград народния представител проведе приемна за граждани.

По време на срещата посетителите имаха възможност да поставят актуални проблеми и идеи за развитието на региона.

Подобни новини

Вашият коментар