Социалистът Асен Димитров болен от COVID 19

Социалистът Асен Димитров болен от COVID 19

Изявяващият се за политически анализатор и гуру на БСП Асен Димитров е заразен с коронавирус – разбрахме от наши добре информирани източници.

Новата „партия“ на Борислав Гуцанов усетил симптомите още преди седмица, но той и приближените му се разбрали да пазят това в дълбока тайна.

Негови приближени хора от опозиционната му групичка обаче без свян обикаляли телевизионните студия и конференции на червената партия през миналия уйкенд, без да уведомят органите на РЗИ, че са били в контакт със заразения Димитров.

ПРОВАТОН ви припомня, че Асен Димитров безпардонно участва в политическите процеси на Варна и областта още от междинните избори за кмет на Варна през 2013-та г., когато неговата групичка начело с Борислав Гуцанов „продадоха“ балотажа и Христо Бозов, кандидат на БСП загуби, след като на първи тур водеше с близо две хил. гласа.

Приятелството им, или по-добре да се каже партньорството им, което е оплетено в сложни задкулисни схеми, се доказва и от това, че Гуцанов като новият-стар председател на БСП Варна само преди месец пробута Асен Димитров за делегат на Конграса на столетницата от район Одесос.

Битките на различните лобита с наближаването на датата на избор на председател неимоверно ще стават по-жестоки и грозни, но не може да се отрече, че тенденциозно се наблюдава едно прочистване на стари муцуни, дерибеи по райони, които мислят само за своите интереси и въобще не ги интересува редовия социалист.

Вчера сложиха край на “Ерата на Дъбов”!

Идва ли краят и на ерата на Асен Димитров? Ще видим ?!

Подобни новини

Вашият коментар