След победата в Шумен Корнелия Нинова атакува във Варна. Фракцията “СИК” в БСП-Шумен надделя на групата на Димитър Дъбов

След победата в Шумен Корнелия Нинова атакува във Варна. Фракцията “СИК” в БСП-Шумен надделя на групата на Димитър Дъбов

Корнелия Нинова извади от играта Димитър Дъбов, един от знаковите апаратчици в БСП, който беше един от организаторите на  бламирането й на пленума.

Подкрепеният от него кандидат за градски лидер на партията в Шумен загуби вота, а Дъбов няма да е делегат на конгреса.

“Това е историческа победа за Нинова”, избухнаха феновете на лидерката. Всъщност победата бе изкована от групата на депутата от Шумен Иван Иванов, сочен като СИКаджия.

След победата в Шумен Корнелия Нинова готви атака във Варна. Борислав Гуцанов, когото тя не успя да свали от лидерската позиция в БСП-Варна, вече работи за лидерката.

След загубата на Дъбов в Шумен съперникът на Нинова за председател на БСП Кирил Добрев е тръгнал за Варна, твърдят източници от обкръжението на лидерката.

Корил Добрев вероятно ще се опита да вземе реванш във Варна чрез групата на депутата от морската столица Иван Иванов, който държи органазацията в район “Одесос”.

Борислав Гуцанов обаче е обещал на Корнелия Нинова след успеха й в Шумен пълна победа във Варна.

Залогът на битката в БСП в морската столица са избираемите позиции в депутатската листа и двата лагера ще вкарат ресурс на макс.

bgsniper.com

Подобни новини

Вашият коментар