Цветанов с опит да вербува Филчо Филев за парламентарните избори

Цветанов с опит да вербува Филчо Филев за парламентарните избори

Цветан Цветанов продължава рейда си в областта за изграждане на структури

Преди около месец написахме, „Възкръсването на Цветанов в политиката! Бивш кмет на Вълчи дол поема Варна.“ Тогава осветихме, че бившият кмет на Вълчи дол Веселин Василев поема Варна и областта.

На 27-ми май пък написахме „Цветанов подгря североизтока за нова партия!“, когато наши колеги го изловиха да събира съмишленици в хотел „Димят“ във Варна.

Варна е труден залък за Цветанов, но според наши източници бившият втори познава всички местни структури много добре и прозвънява доста от тях.

Не е тайна, че няколко действащи кмета на варненски общини, сред които на Дългопол и Акасаково, които от години са еманципирани от ръководството на ГЕРБ, поддържат много близки отношения с Цветан Цветанов. Те не го и крият, защото много им е помагал. Нормално.

Миналия вторник в 14:30 ч. след обяд в кафето до Пионерския дом в Провадия са забелязани Филчо Филев, Цветан Цветанов и д-р Светослав Неделчев на приятна раздумка.

ПРОВАТОН припомня, че д-р Неделчев на балотажа на кметските избори през 2015-та г. подкрепи Филев и така му осигури втората победа. Докато през миналата година обаче съвсем явно не го подкрепи. Така е в политиката. Както казват ******ска работа!

Филчо Филев обаче няма да помогне на Цветанов, както Цветанов му помогна през 2018-та г., когато ареста му беше на няколко часа разстояние.

Филчо Филев няма да помогне на Цветанов, защото накара Корнелия Нинова да му разпише пълномощно срещу кмета на Провадия инж. Жоро Илчев, но Съда прекрати делото. Но така Филчо се зароби към Позитано 20 за предстоящия Конгрес, както и за изборите през март догодина, на които Корнелия му е обещала 4-то място в листата за депутати, а той на нея – три хиляди гласа от Провадия!

Филчо няма да помогне на Цветанов за изборите през март и най- вече, защото най-вероятно д-р Неделчев ще му поеме структурата в Провадия.

Скоро обаче никой май няма да може да помогне на Филчо, защото разтревожени негови близки разказват, че от злоба (че вече не е кмет) Филчо бил перманентно ядосан, раздразнен, наскоро говорел на висок тон, че ще се разправи с всички общински и държавни служители на Община Провадия ?!? (чудно как ще се разправи, като не е кмет, няма да стане кмет, няма никаква власт и е прост(о)  редови общински съветник).

Филчо помогна веднага на Анатоли и Наталия, като им осигури добре заплатена работа.

Да видим сега дали ще помогне на Росица Пиринлиева, която от днес е уволнена заради него? Ами на Антоана, на Бойчо и на Павлина?

„Мен ме интересува само мен“- каза ядосано на последната сесия Филев, на която говори с часове празни приказки, като че ли защото май няма пред кой вече да говори. Горкият!

Човекът май скоро ще му трябва друга, малко по-специализирана помощ! Като гледаме натам отиват нещата.

Ние сме тук и ще гледаме.

А на вас май вече не ви е интересно за него?

На главаната снимка от ляво на дясно: д-р Светослав Неделчев, Филчо Филев и Цветан Цветанов.
Колаж ПРОВАТОН

Подобни новини

Вашият коментар