Спас Гърневски: Оставам с ГЕРБ, каквото и да иска синът ми

Спас Гърневски: Оставам с ГЕРБ, каквото и да иска синът ми

“Чаках със сина ми да разговаряме и да се разберем по мъжки. Но той продължи да настоява да се разгранича от ГЕРБ. Вече от две години не разговарям с него и не мога да си обясня какво се случи с него, че започна така категорично да реагира срещу управлението на държавата”. Това сподели пред “Марица” депутатът от ГЕРБ и бивш кмет на Пловдив Спас Гърневски за сина си Георги, който активно участва в протестите срещу правителството.

В изявлението си Георги Гърневски твърди, че се опитва да накара баща си да напусне ГЕРБ.

Спас Гърневски подчерта, че синът му е образован, интелигентен, има хубава и вероятно добре платена работа, тъй като работи като шеф на доставките на зърнени храни в “Метро” в София.

“Считам, че мъжете трябва да си говорят очи в очи, особено когато става въпрос за политика. Но той започна с много остри забележки и отказа да водим нормален диалог. Не мога да го съдя, той е на 45 години, а и живеем при демокрация – всеки има право на мнение. Подкрепяше ГЕРБ, мен – също, когато се кандидатирах, радваше се, когато ме избраха в първите година и половина. Но нещо се случи и най-вече започна с настойчиви искания да се разгранича от ГЕРБ. Ограничил съм разговорите с него. Не само че нямам намерение да се откажа от ГЕРБ, но смятам, че трябва да работя с ГЕРБ още по-сериозно. Защото ГЕРБ прави всичко, за да са добре и младите хора като синът ми, и още по-младите, като внук ми, който е на 18”, коментира още Спас Гърневски.

Подобни новини

Вашият коментар