От трън, та на глог! Генадий Атанасов след мегаскандала с “Галата” замесен с Митко Големанов и Румен Широков с фалшивият сайт “Топнюзбг.ком” (видео)

От трън, та на глог! Генадий Атанасов след мегаскандала с “Галата” замесен с Митко Големанов и Румен Широков с фалшивият сайт “Топнюзбг.ком” (видео)

На 13-ти юли протест на жители на варненския квартал “Галата” преди заседанието на Общинския съвет предизвика оттегляне на инвестиционното намерение на сдружението с нестопанска цел “Еко парк Галата”.

Оттам поискаха да получат 50 декара имот с цел “управление, поддръжка и облагородяване на парк”.

Сдружението “Еко парк Галата” е регистрирано на 8 юли и веднага е внесло искането си в общинския съвет.

Живеещите в Галата обаче изразиха недоволството си, че дори не са уведомени за тези намерения.

Инициативата е на Димитър Емилов Големанов, който казва, че тя е от две години и смята да я финансира по европроекти.

“Европейски проект, който се казва “Европейска памет за миналото”, който съхранява обекти от Студената война, свързани с Холокоста”, настоя той пред камерата на БНТ.

Бившият военен имот е високо над брега, с отлична панорама. Живеещите в Галата го ползват за разходки.

Те настояха, че не са против облагородяването, но ги притеснява бързането и липсата на информация.

Припомняме ви, че след протеста им – председателят на Общинския съвет оттегли предложението, въпреки настояването на група съветници да има дебат, за да се изяснят вносителите и техните намерения.

Нека да припомним обаче кой е Димитър Емилов Големанов?

Според наши източници Големанов в момента работи в е съсобственик в заведението на плажната ивица във Варна “Контакт”. Д. Големанов от години е много близък и доверено лице на общинският съветник Генадий Атанасов. Носят се слухове, че същият разпространява наркотични вещества именно в бара, където се води като съдружник заедно с друг крими герой на Варна – Румен Широков, дясна ръка на Генадий Атанасов.

Наше раследване показва обаче, че “ВАРНЕНСКОТО ОТРОВНО ТРИО” – Генадий Атанасов, Димитър Големанов и Румен Широков се крият зад новосъздаденият ФЕЙК САЙТ “Топнюзбг.ком”. Видно от общите условия фейк сайта topnewsbg.com е собстеност на фирма “Екшън райдърс” ЕООД. Собственик на фирмата е някой си Светослав Анатолиев Ангелов. Справка в ТР показва, че на фирмата НЕ са подадени годишни финансови отчети, което означава, че хубавците укриват и данъци.

Много видимо тук се появява и скандалният общински съветник Генадий Атанасов, който не само, че вкара всички тези крими герои в листата си за общински съветници за партия “СВОБОДА”, но и постоянно може да бъде засечен в клуб “КОНТАКТ” от откриването на клуба до празнуване на най-различни празници. Все пак си е тяхна запазена територия!

Хората които познават Генадий отблизо го описват като повече страхлив отколкото смел човек. Човек, който обича все някой друг да му свърши работата. Все избутва някой друг да му свърши работата и ако стане проблем да го изгори. Така прави от години с Румен Широков. Момчето му разпространява наркотиците и му раздава пари на лихва (особенно сега в клуб “КОНТАКТ”) и последните два пъти лежа по шест месеца в затвора заради него.

Сега явно новият му бушон е Димитър Големанов. Най-вероятно го е залъгал с празни обещания за много пари и големи проекти на ГАЛАТА, както и да направи фейк сайта ТОПНЮЗБГ.КОМ след като изостави друг свой много близък и талантлив приятел – собственика на БУДНА ВАРНА Калоян Георгиев.

Митко Големанов е следващият!

Ако стане проблем Генадий го няма никъде. Митко “ще изпере пешкира”! Преди няколко дни публикуваха поредната фалшива новина за Кирил Добрев. Сега ще бъдат съдени по гражданският кодекс. Фирмата собственик ще бъде подадена на НАП за неподадени ГФО-та. Икономическа полиция ще разследва връзките между фирмите и собственика на ДОМЕЙНА.

А Генадий ще продължава да си споделя статийки на ТОПНЮЗБГ.КОМ в собствената си страница във Фейсбук и всичко ще му се размине.

А дано, ама надали! Хората вече “не пасат трева”. Особенно сега когато всички теми свързани с властта са ОСОБЕННО ЧУСТВИТЕЛНИ!

Заграбване на имоти, усвояване на пари с НПО-та, задкулисни схеми – ВРЕМЕ Е ДА КАЖЕМ НЕ.

В Община Варна на Генадий Атанасов вече му викали “Малкият Янко”, защото се “врял навсякъде”, искал да влезе във всички далавери!

Генадий много започва да замирисва около теб! Изцапа и партия “СВОБОДА”. Политиката не обича миризми – заобикаля ги!

Не знам само кога това много активно гражданско общество от кв. Аспарухово ще му поиска ОСТАВКАТА от Общински съвет.

Защото така трябва!

Защото това е нормално!

Защото е ВРЕМЕ ЗА ОСТАВКИ!

Основният текст е на Светлана Ганчева, БНТ

СКАНДАЛ! Янко Станев и Генадий Атанасов със сдружение на 2 дни поискаха безвъзмездно 50 дка общински имот край морето във Варна

Подобни новини

Вашият коментар