Ненков: Безотговорно е да оставим държавата на автопилот заради личните амбиции на Радев

Ненков: Безотговорно е да оставим държавата на автопилот заради личните амбиции на Радев

Дневният ред на обществото е много по-далеч от личните амбиции на президента и стремежът му да овладее страната. Дневният ред на обществото е свързан с една пандемията.

Това заяви в ефира на Нова телевизия Александър Ненков от ГЕРБ по повод изказването на президента Румен Радев, че е готов със служебен кабинет.

“Ние отчитаме мнението на хората, които протестират и разбираме, че имат свои визии и разбирания. Не мисля, че е необходимо държавата да влиза в политическа криза, защото няма да има функциониращ парламент и няма да има финансови стимули за бизнеса. Това е безотговорно. Не може 20 000 души да определят съдбата на мнозинството”, смята още той.

Мнозинството е това, което решава. Ще изпълним своя ангажимент за машинното гласуване. Избори ще има март месец. Правителството носи своята отговорност, опасността е голяма, защото този човек вижда само едната страна на монетата, подчерта още Ненков. Той попита какво работят протестиращите, че по цял са на улицата и не е правилно да се блокира градския транспорт.

“Безотговорно е да оставим в такъв момент държавата на автопилот”, категоричен е Александър Ненков.

Подобни новини

Вашият коментар