„Аспект“ с нова книжарница в Шумен

„Аспект“ с нова книжарница в Шумен

Откъде зареждате с “гориво” офиса си? А ученическите пособия?

Защото „Аспект“ – офис-книжарниците с над 20-годишна история зад гърба си – от днес отвори вратите на още една своя книжарница. Тя се намира в центъра на град Шумен – ул. „Цар Освободител“ 27 и може да се похвали с нова визия, по-голяма площ и с още по-широка гама от стоки.

Там ще намерите всичко необходимо, с което да заредите своя офис – материали, офис техника и консумативи, както и луксозни офис стоки и различни сетове, подходящи за подаръци.

Освен това, „Аспект“ предлага и множество услуги, като копиране, подвързване, изработка на формуляри, изработка на печати за фирми, както и на рекламни материали.

Ако пък трябва да „заредите“ ученик за предстоящата учебна година, там ще откриете голямо разнообразие на ученически раници, както и всичко, с което да ги напълните.

„С 22-годишна традиция в офис обслужването предприехме тази крачка, защото нашите клиенти го заслужават. Винаги сме залагали на качественото обслужване. Държим, когато клиентът дойде на място, да получи това, което търси и да бъде обслужен с усмивка. Както и до сега, продължаваме и с  доставката на стоки до офиса на клиентите при желание от тяхна страна. Вярваме, че когато нещата се вършат качествено и с отношение към това, което правиш, те се получават“, каза Мариела Станчева, съдружник във фирмата.

Тя допълни, че за всички, които предпочитат онлайн пазаруването, съвсем скоро предстои отварянето и на онлайн книжарница „Аспект“.

А още сега може да посетите новата книжарница „Аспект“, на адрес ул. „Цар Освободител“ 27. Телефон за връзка: 0887 222 397.

Подобни новини

Вашият коментар