След романтична ваканция: Джерард Бътлър заряза гаджето

След романтична ваканция: Джерард Бътлър заряза гаджето

Джерард Бътлър заряза гаджето си Морган Браун след 6 и половина години връзка, съобщи сп. „Пийпъл“.

Само преди няколко дни 50-годишният актьор и брокерката на недвижими имоти бяха забелязани щастливи на плаж в Малибу, Калифорния. След това обаче нещата между тях са се развили доста бурно и близки до звездата са съобщили на „Пийпъл“, че екшън героят е напуснал брокерката, която работи още и като интериорен дизайнер.

През май Браун си купи едно от най-примамливите имения в района на Лос Анджелис – къщата в Холивуд Хилс на легендарния режисьор Сесил Браун де Мил (направил първата мегапродукция в киното – „Клеопатра“ с Клодет Колбер през 1934 г.). За нея Морган плати $12,5 млн., съобщава сп. „Варайъти“. Къщата (всъщност става въпрос за няколко съчленени постройки) има 18 разкошни спални и 15 бани, плувен басейн. Отделно в имението са разположени няколко кокетни вилички за гости. Това стана новият дом на Бътлър. Според информация на „Пийпъл“ обаче той вече се е изнесъл от там, зарязвайки Морган сама в огромното имение.

„Нямам време за личен живот, всеки ден съм прекалено зает. Но искам да бъда баща. Смятам, че от мен ще излезе страхотен татко. Сега единственият ми приятел е кучето Шушка, което винаги взимам със себе си“, каза преди време Бътлър в интервю за „Пийпъл“.

С кучето, което е порода улична превъзходна, холивудската звезда се сдоби при едно от поредните си посещения у нас за снимки. Взе я от приют и оттогава тя е неговият най-добър приятел, както често обича да пише в Инстаграм, когато й пуска фотоси.

Бътлър и дизайнерката брокерка са се разделяли няколко пъти за тези 6 и половина години връзка. Първия път бе през ноември 2016 г., когато на светско парти актьорът заяви, че вече не са заедно. Тогава около него започнаха да се навъртат всякакви златотърсачки, но не се стигна до нищо повече от флирт за една нощ.

През юли 2017 г. Джерард и Морган баха забелязани заедно на почивка в Тулум, Мексико. През октомври същата година актьорът обаче каза, че е необвързан. Обвини тежкия си график. Но заяви, че много му се иска да има стабилна връзка и поне две деца. И тогава смяташе, че е само въпрос на време. Миналата година за премиерата в Ел Ей на снимания и в България екшън „Код: Ангелът“, на който Блътлър е продуцент и играе главната роля, той официално бе придружен от Браун. Тогава в светските среди в Холивуд се заговори, че двамата вървят към сключването на брак. Романтичната ваканция в края на миналия месец и началото на този само затвърди това убеждение. Но няколко дни по-късно се разбра, че звездата е напуснал Калифорния и любимата.

Чакаме го за 3 екшъна

Самият Джерард Бътлър преди време  обяви, че смята да снима поне три екшъна у нас, като два от тях бяха отложени вече няколко пъти заради пандемията.

Според киносправочника “Интернет мууви дейта бейз” звездата планира още тази година да започне снимките на проекта „Кандахар“. Там той ще играе агент на ЦРУ, внедрен сред талибаните, но разкрит от тях, а в същото време преследван и от своите, които го мислят за шпионин.

Следващият екшън е втората част на „Бърлога на крадци“ – „Пантера“. Третият филм, който Бътлър се очаква да направи у нас, е футуристичният екшън „След изпепеляването“. Действието се развива в далечното бъдеще, когато човечеството е почти избито след апокалипсис, предизвикан от масивно слънчево изригване. А група оцеляващи търсят древно съкровище, което може да ги спаси.

Подобни новини

Вашият коментар