3 признака, че той не се интересува особено от вас

3 признака, че той не се интересува особено от вас

Колко често ви прекъсва?

Любовта безспорно може да боли, но процесът, свързан с намирането ѝ, понякога също може да доведе до разочарование. Етапът, който протича в опити да уловите интереса на другия човек, може да бъде истинско изпитание за нервите, особено ако не получавате желания интерес.

Когато сме завладени от емоция, обикновено ни е трудно да преценяваме. Ето кои са сигурните знаци, че вие се интересувате от него повече, отколкото той от вас.

1. Рядко пише и звъни

Когато привличането е взаимно, те няма да ви карат да чакате обаждания и съобщения. Може да очаквате поне едно – две съобщения всеки ден.

Ако обаче от негова страна няма особен интерес, съобщенията ще бъдат по-редки и по-кратки. А ако всички съобщения и обаждания са инициирани от вас, това със сигурност не е добър знак.

2. Прекъсва ви по средата на изречението

Слушате внимателно какво има да ви каже той и точно когато си мислите, че срещата върви чудесно, решавате да споделите нещо с него. Той обаче ви прекъсва по средата на изречението, за да се оплаче от обслужването или да каже нещо, което се е сетил.

Ако подобно поведение продължава, значи онова, което имате да кажете, не го вълнува колкото би ви се искало.

3. Той се е срещнал с всички ваши приятели, а не познавате неговите

Когато наистина обичаме някого, опитваме се да направим място за него в живота си. Искаме да го запознаем с приятелите си, надявайки се, че те ще го харесат.

Ако са минали месеци и не сте срещнали никого от приятелите му, тогава е добре да си дадете почивка и да продължите с живота си.

Автор на статията:
Анна Дантева, Тялото

Подобни новини

Вашият коментар