ИЗБОРИ! Титаничен сблъсък на ГЕРБ и БСП в село Бозвелийско!

ИЗБОРИ! Титаничен сблъсък на ГЕРБ и БСП в село Бозвелийско!

Титанична изборна битка се заформя в най-голямото село в Община Провадия между най-големите политически партии ГЕРБ и БСП. 

Вчера, на 01.09.2020г. ОИК Провадия е регистрирала единствените участници за изборите в село Бозвелийско, кандидата на ГЕРБ Иван Параскевов и Живко Панев – кандидат за кмет на Коалиция БСП.

Иван Параскевов пое временно поста кмет на селото след като в началото на годината ОИК Провадия отстрани законно спечелилия местния вот Дамян Дамянов. През малкото месеци на управлението бате Иван, както с уважение го наричат повечето в селото меко казано успя да промени облика му. Вижте линка под статията.

Иронията е, че Живко Панев е отново кандидат за кмет на БСП след като лидера им от няколко години говори за подмладяване на партията, на всички свои кандидати и особенно старите муцуни били кметове по няколко неуспешни мандати. Но лицемерието няма граници! Измамите с домашни прасета е най – малкото. Панев двадесет години е бил кмет на село Бозвелийско и хората много добре знаят какво е правил пет мандата. Най – вероятно предизборния му лозунг ще е: „Изберете ме и с мен ще дойде промяната“. Ако не беше смешно, щеше да е тъжно!

Най – неспокойно обаче частичните избори ги приема ментора на Живко Панев, бившият НЕуспешен и провален кмет на Провадия Филчо Филев.

На Филчо хич, ама хич не му се иска да прави частични избори при управление на ГЕРБ!

Убедени сме, че всяка вечер се моли ГЕРБ да подадат оставка преди  27-ми септември за да не ги „смачкат“ отново на изборите.

Припомняме ви, че на балотажа проведен на 03.11.2019г. политическа партия БСП с кандидат за кмет Филчо Филев бе победена от ГЕРБ под ръководството на Димо Димов с разлика от над 3600 гласа.

*****

Частичните избори са насрочени за 27.09.2020г.

Четете ни. Ще бъде интересно!

Село Бозвелийско – с дъх на приятелство, сплотеност и един лек полъх от миналото

 

Подобни новини

Вашият коментар