В Бяла се проведе общински турнир по футбол 2020

В Бяла се проведе общински турнир по футбол 2020

В празничния 6 септември по традиция се проведе Общински турнир по футбол на малки врати. Турнирът бе част от събитията, с които Общината отбеляза годишнината от обявяването на Бяла за град.

И тази година турнирът се радва на голям интерес и участие в него взеха 7 отбора от цялата община. След цял ден изпълнен с емоции и интересни мачове отборът на Община Бяла взе купата за първото място. Малко не достигна на „Младежите“ на Бяла, които показаха страхотни умения и хъс за победа. Те завършиха турнира на второ място, но с цели 2 индивидуални награди за техни играчи. Статуетката за най-добър защитник в турнира взе Пламен Петров, а за най-добър вратар изключително емоционалния – Никола Колев.

Третото място си извоюва отбор „Изгрев“ в чийто редици също има играч с индивидуален приз. Дългогодишния състезател на „Черноморец Бяла“ Илия Илиев бе награден със статуетка за най-полезен играч на турнира.

На четвърто място ще нареди отбора на МВР. Петото място остана за колоритния отбор на Ловно-рибарската дружина на Бяла. Шестото място бе за отбора на село Дюлино и седми останаха момчетата от Попович.

Подобни новини

Вашият коментар