Президентът да спира войната, ще я загуби. Старата Десница се вдигна срещу него с “Радев, вън!”, това не са гербери

Президентът да спира войната, ще я загуби. Старата Десница се вдигна срещу него с “Радев, вън!”, това не са гербери

Президентът Румен Радев да спре войната, защото ще я загуби. Никой не е печелил срещу хард десните в столицата.

Преди протеста, подготвян от групите на Пеевски, Вълка и Сталийски срещу Радев, скочиха комшиите на Георги Марков от пъпа на София.

Старата Десница в София се вдигна срещу Румен Радев, това не са гербери. Това не е контрапротест, това са активисти на групата “Радев, вън!”.

Никой не може да спре тези стари десни софиянци – нито Доган, нито Пеевски, нито Борисов. Никой не може да ги вдигне – явно са решили, че “Радев не е нашият президент”.

Никой никога не е можел да се “оправи” с тези десни софиянци – нито Желю Желев, нито Иван Костов, никой. Те са друга бира.

Ако Десислава Радева има приятели в Десницата, Ивет Добромирова или Любен Дилов-син, да й кажат как Старата Десница мачка властници.

Тези десни хардове нямат нищо общо с ляволибералния Христо Иванов – не могат да го дишат, за тях е комунист. И няма да спрат с протестите срещу президента, докато не спре да работи за идването на БСП на власт..

Старата Десница се вдигна след избора на Корнелия Нинова на прекия вот и заявката, че БСП ще се включи активно в протеста – софиянци от центъра на столицата не искат власт на “комунистите”.

Според тях Румен Радев е комунист и “слуга на Кремъл” и те скачат срещу него не за да защитят Борисов и герберите, които презират, а защото го ненавиждат заради врътките с БСП.

bgsniper.com

Подобни новини

Вашият коментар