Пеевски и Борисов комбина срещу Карадайъ за Изборния кодекс?! Или всичко е пунта мара и комбинация на Сарая..?

Пеевски и Борисов комбина срещу Карадайъ за Изборния кодекс?! Или всичко е пунта мара и комбинация на Сарая..?

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ заяви, че вероятно Бойко Борисов е поръчал на депутатите от ГЕРБ да създават хаос при дебатите и приемането на Изборния кодекс.

“На ГЕРБ най-вероятно председателят им Бойко Борисов е дал указания да създадат хаос и за пореден път да има възможност за фалшифициране на избори”, каза Карадайъ.

Много по-достоверно щеше да бъде, ако беше казал, че Борисов и Пеевски са се договорили за Изборния кодекс и с техните машини за гласуване да спечелят вота.

Борисов и Пеевски заформят комбина срещу Карадайъ за Изборния кодекс или всичко е пунта мара и комбинация на Сарая..?

Комбинацията от хартиено и машинно гласуване е изгодна за ДПС и Карадайъ вероятно блъфира като майстор на покера – не по-малко от колегата математик Божков.

Освен това силата на ДПС е другаде – не е в начина на гласуване, а в мотивирането на собствения електорат и бонуси за “периферията”.

Сарая ще постави план за 450 000 избиратели, за да получи ДПС 380-400 000 и да бъде отново трета сила в парламента.

Делян Пеевски ще надмине собствените си рекорди от евровота през 2014г., ако се наложи да даде битка на партията на Слави Трифонов.

Пеевски е ключовата фигура на Сарая за изборите, той ще си осигури заслоните с Борисов, а не чрез председателя на ДПС Мустафа Карадайъ.

bgsniper.com

Подобни новини

Вашият коментар