Цветанов и Републиканци за България – аватари на Демократическата партия. Думата “републиканци” е заблуждаваща

Цветанов и Републиканци за България – аватари на Демократическата партия. Думата “републиканци” е заблуждаваща

На 3-ти септември ПРОВАТОН публикува своя анализ: “Републиканците” на Цветанов – последно социално-либерални или “псевдо” дясноцентристки? (Отвори линка под статията)

Преди няколко дни уважавания от нас експерт по тероризъм и анализатор Боян Чуков потвърди нашият анализ с унищожаващ коментар в социалната мрежа.

В проекта на Цветан Цветанов са изложени основните политически вектори на политическата формация Републиканци за България.

Думата “републиканци” е заблуждаваща.

Цветан Цветанов и неговата партия ще бъдат аватари на американските неокони или либералните глобалисти. Наричани още хилъристи. Аватари на Демократическата партия на САЩ. Новата партия ще има едино голямо предимство пред останалите политически формации.

Грантовите НПО-та и гъстата мрежа на соросоидите в България, които имат доминиращи позиции в националните медии ще обслужват властовите стремежи на Републиканци за България. Ще играят ролята на “будното гражданско общество”.

Ако през ноември Доналд Тръмп спечели президентските избори в САЩ, то партията на Цветанов няма особени перспективи за развитие и успехи.

При победа на Джо Байдън, кандидат на демократите за президент на САЩ, Републиканците за България ги очаква бляскаво бъдеще. Най-вероятно ще имат министри, вице-премиери, а защо не и премиер на България.

Боян Чуков, Фейсбук

“Републиканците” на Цветанов – последно социално-либерални или “псевдо” дясноцентристки?

 

Подобни новини

Вашият коментар