Бозвелиец симпатизиращ на ГЕРБ жестоко пребит предизборно-по поръчка

Бозвелиец симпатизиращ на ГЕРБ жестоко пребит предизборно-по поръчка

Вчера, 25 септември 2020г. брутално е бил пребит френският гражданин Франсис Жозе Монтеро в дома му в с. Бозвелийско.

Престъплението е извършено малко след 20:00ч от четирима мъже без маски, които проникват в къщата чупейки три врати.

Казват, че идват по поръчка, пребиват го с метални бухалки и отнемат телефона му, защото е успял да ги снима. В момента г-н Монтеро, който в миналото е дарявал средства за читалището в селото, се намира в спешното отделение на болница „Св. Анна“ гр. Варна с пукната глава и множество контузни рани.

На вчерашното предизборно мероприятие кандидатът за кмет на селото, г-н Иван Параскевов, публично благодари на г-н Монтеро и семейството му за поредният им жест към жителите на с. Бозвелийско – финансиране за изграждане на ритуална къпалня в джамията на селото.

Интересен е въпросът кой има интерес от побоя над чуждия гражданин и всяването на страх сред жителите на Бозвелийско ден преди изборите за кмет?

Отговора оставяме на вас.

След свое проучване ПРОВАТОН разбра, че чуждестранния гражданин, жител на Бозвелийско и женен за бозвелийка с голям род, е симпатизирал на ГЕРБ и на положителната промяна на селото. Даже е помагал с каквото може. Още според нашите източници Монтеро е има граждански дела и спорове с Йордан Албенов, също жител на Бозвелийско.

Очаквайте още разкрития…

Източник на основния текст Фейсбук

Заглавната снимка е илюстративна

Подобни новини

Вашият коментар