Продължават поредицата от информационни срещи в община Долни чифлик във връзка представяне на Стратегията за водено от общностите местно развитие

Продължават поредицата от информационни срещи в община Долни чифлик във връзка представяне на Стратегията за водено от общностите местно развитие

Продължават поредицата от информационни срещи в община Долни чифлик във връзка представяне на Стратегията за водено от общностите местно развитие. Това съобщиха от пресцентъра на Община Долни чифлик .

От там допълват, че в срещите са поканени всички партньори, представители на местната власт, образованието, културата, нестопанския сектор и местния бизнес, да вземете участие в информационни срещи за представяне на Стратегията за водено от общностите местно развитие (СВОМР) и възможностите за кандидатстване с проекти.

Информационните срещи са организирани от Местна инициативна група „ДОЛНИ ЧИФЛИК И БЯЛА”

СРЕЩИТЕ ЩЕ СЕ ПРОВЕДАТ ПО СЛЕДНИЯ ГРАФИК:

08.10.2020 – с. Детелина, Община Долни чифлик – 10:00 – сградата на читалището; 08.10.2020 – с. Рудник, Община Долни чифлик – 12:00 – сградата на читалището; 09.10.2020 – гр. Долни чифлик – 10:00 – заседателната зала на Община Долни чифлик. 15.10.2020 – гр. Долни чифлик – 10:00 – заседателната зала на Община Долни чифлик; 16.10.2020 – гр. Бяла – 10:00 – сградата на Общински културен институт (музей).

Информационните срещи са подходящи както за кандидатите по стратегията, така и за всеки, който иска да получи нови знания и актуална информация, както и конкретни указания за изпълнение на проектните предложения.

Подобни новини

Вашият коментар