Цветанов вече сам намалява прогнозите си! Като евтин търговец продава евро-атлантизъм

Цветанов вече сам намалява прогнозите си! Като евтин търговец продава евро-атлантизъм

Цветан Цветанов вече сам намалява прогнозите си за влизане на партията му в Парламента на предстоящите избори.

Последно в ефира на национална телевизия обяви, че се цели в 400 000 избиратели след като месец преди това обясняваше, че за него ще излязат да гласуват не по-малко от 500 хил.

Припомняме ви, че преди пък само седмица преди това пък каза че ще са 450 000 избиратели.

Явно, че колкото повече обикаля страната ентусиазма му избледнява и все повече се убеждава, че подкрепата към него избледнява.

Той самия знае, че ще вземе максимум 50 хил. гласа. И “баба знае”, че всички новоизлюпени политици излизат с гръмки обещания и високи цели за да заблуждават последователите си!

Не се случи така мечтания от него служебен кабинет след който очакваше разпад на ГЕРБ и „вълна“ на гербаджии към него. “Катастрофира” и в Североизтока (да вземе да си смени анализатора). 

Тъкмо напротив. Организациите на ГЕРБ показаха, че плътно стоят зад Борисов.

При Цветанов отидоха гербаджии които някъде нещо са сбъркали, докато са управлявали и хората са им показали червен картон.

Според запознати след като се е убедил, че е приключил с цепенето на ГЕРБ „десния“ Цветанов се е залюбил с … Радев, Нинова, Местан и Касим Дал.  

Цветанов явно толкова много е намразил ГЕРБ (партията която създаде), че с явна злоба е споделил пред свои, че ще подкрепя Нинова и БСП ако спечелят изборите само и само да не управлява ГЕРБ. Естествено ако псевдо Републиканците му въобще се доближат до Парламента догодина!

Един политик скоро много точно описа Цветанов: „Цветан Цветанов ми прилича на късния изгонен Местан. Той се държи по същия начин. Като на пазар продава евро-атлантизъм. Това не е сериозно и нищо няма да излезе!“

Подобни новини

Вашият коментар