Нинова към младите в БСП: Чиста вода, въздух и храна нека бъдат и ваш основен приоритет

Нинова към младите в БСП: Чиста вода, въздух и храна нека бъдат и ваш основен приоритет

Корнелия Нинова се срещна с младите в БСП. Тя бе гост на заседанието на новоизбрания Национален съвет на Младежкото обединение на партията, който се проведе в централата на БСП на “Позитано” 20, съобщиха от пресцентъра на партията.

Лидерът на БСП и младите социалисти обсъдиха младежки политики, стратегия за работа с младите хора, проблемите пред тях и възможните решения.

Нинова предложи в плана им за политики наред с образование, високи технологии, електронно управление и младежка заетост, да сложат акцент върху екологията, която е основен приоритет в работата й през последните години и предложи национална младежка кампания за чиста вода, въздух и храна.

“Необходимо е да се сложи край на унищожителната сеч на българската гора. Това е необходима, модерна политика, която засяга цялото общество – от малкото дете до възрастния човек. Темата за чиста природа и здравословен живот е тема на бъдещето. Обръщам се към вас, с общи усилия да създадем Национална младежка мрежа, която да работи за популяризиране на екологичната проблематика и същевременно да е непримирима към унищожаването на българската природа”, обърна се тя към младите в залата.

Подобни новини

Вашият коментар