Тръмп: Ще трябва да напусна страната, ако загубя от Джо Байдън

Тръмп: Ще трябва да напусна страната, ако загубя от Джо Байдън

Трябва да ги заключите, да заключите фамилията Байдън, да заключите Хилари

Доналд Тръмп заяви, че може да напусне САЩ, ако загуби от Джо Байдън на изборите, съобщи „Индипендънт“.

Тръмп каза това в реч за перспективата на неговият съперник от Демократическата партия да спечели предстоящите избори по време на последния си митинг „Направи Америка отново велика“ в Мейкън, Джорджия.
Президентът каза на събралите се, че Байдън е „най-лошият кандидат в историята на президентските избори“ и че не може да се изправи пред перспективата да бъде победен от бившия вицепрезидент.

Можете ли да си представите, ако загубя, какво ще правя през целия си живот? Ще кажа, че съм загубил от най-лошия кандидат в историята на политиката?,” каза Тръмп. “Няма да се чувствам никак добре, може би ще трябва да напусна страната, не знам”, добави Тръмп, разсмивайки тълпата.

По-рано Тръмп се пошегува, призовавайки Байдън и семейството му да бъдат затворени.

„Това е корумпирано семейство. Заключете ги. Трябва да ги заключите, да заключите фамилията Байдън, да заключите Хилари“, каза Тръмп, докато неговите поддръжници го аплодираха.

Той също помоли жените от предградията да гласуват за него.  „Те казват, че харесват моите политики, но не харесват личността ми“, оплака се Тръмп. „Те не се интересуват от личността ми, искат да бъдат в безопасност и да запазят американската си мечта, не се интересуват от мен, което е добре“. /БГНЕС

Подобни новини

Вашият коментар