Георги Любенов се завръща в ефир

Георги Любенов се завръща в ефир

Георги Любенов пребори коронавируса!

Водещият е дал отрицателна проба. Любимецът на публиката отново ще радва зрителите на малкия екран. Той ще се завърне в ефира на БНТ още през този уикенд, пише „България днес“.

Това признаха пред „България Днес“ от екипа на националната телевизия.

„Вече е чист“ – разкриха от пиар отдела на БНТ.

Любенов е започнал да работи по актуалните теми за предаването си „Денят започва“.

Докато бе под карантина, шоуто бе водено от Аделина Радева и Мариана Векилска. Двете журналисти влязоха умело в обувките на Любенов и го заместиха достойно, категорични са фенове на предаването.

Зрителите нямат търпение Любенов отново да се появи на малкия екран. Предаването на журналиста е едно от най-гледаните през уикенда.

Любенов изкарва леко COVID-19. Той почти няма симптоми. Веднага щом разбира, че е заразен, се изолира в дома си. Карантината му свърши в края на миналата седмица.

„Преди да си направя теста, който бе положителен, имах лека температура. Свалих я с парацетамол“, признава Любенов.

Всички, които гостуват на Любенов два дни преди положителния му тест, се подлагат на тестване. За щастие, всички контактни на водещия са отрицателни.

В дните на изолация Любенов не спира да работи. Той търси любопитни теми, които да покаже на зрителите си, а така се разсейва с нещо, за да минава времето.

„Добре съм. Не мисля, че съм болен“, сподели преди седмица Любенов пред вестника.

В последните дни редица телевизионери се оказаха с положителни тестове за COVID-19. Най-пресен е случаят на Гала. Заради инфекцията на блондинката предаването бе онлайн.

Гала работи от дома си

Гала работи от дома си

„Имам обоняние засега. Не се чувствам много зле. Главоболието е тежко само. Каквото и да пия, не минава. Като грип е, но при мен просто протича леко“, разкри Гала в първото онлайн излъчване на „На кафе“ в цялата му история.

Подобни новини

Вашият коментар