Майката, убила децата си, в шок: Искаха да ми ги вземат! Е, нека ми ги вземат сега!

Майката, убила децата си, в шок: Искаха да ми ги вземат! Е, нека ми ги вземат сега!

Говори се, че жената може да е била жертва на домашно насилие

Майката, заклала двете си деца, е признала всичко пред полицията. “Искаха да ми ги вземат?!! Е, нека ми ги вземат сега!”, казала тя пред разследващите, предава struma.com.

С тези тежки думи съсипаната жена посрещнала полицаите в кървавия си дом… Безпомощен поглед, разнопосочни показания и накрая: “Аз го направих”.

Шок, трагедия, драма, невиждано, жестоко и потресаващо престъпление! Така хората в Сандански описват случилото се снощи в дома на горския служител Георги Трайков. Жената, с която той живеел на семейни начала, без брак, уби двете им деца на 3 и 5 години, като ги промушила с нож през гърлата.

После седнала в средата на стаята, окървавена и неадекватна. Съседи извикали полицаите, които дошли за броени минути, тъй като жилището се намира на метри от полицейското управление в курортния град. Задържали я веднага.

На въпрос “Какво си направила?”, Кристина повтаряла: “Искаха да ми вземат децата? Е, нека ми ги вземат сега.”

Закарали я в полицията, където майката започнала да променя показанията си, твърдейки, че голямото дете ранило другото, после, че са си играли и накрая признала всичко. През цялото време гледала безизразно и неадекватно.

В полицията цяла нощ е и бащата – горският Георги Трайков, който е в шок.

Родителите на жената бяха първите, които пристигнаха в месното полицейско управление. И разказват, че само преди седмица Кристина се е прибрала с децата при Георги, от когото си тръгнала преди около месец. Говори се също, че жената често е виждана с белези и травми от побой, което не изключва да е била жертва на домашно насилие.

От полицията все още не са потвърдили официално, че майката е извършител на тежкото убийство. Тя и съпругът й, които вече са задържани, са давали показания през изминалата нощ.

От прокуратурата в Сандански обясниха за Нова ТВ, че засега има насоки за човека, извършил тежкото престъпление. Но подробностите около тежката трагедия в момента се изясняват.

Подобни новини

Вашият коментар