Иван Иванов отговори за изключването си от БСП

Иван Иванов отговори за изключването си от БСП

Уважаеми колеги, приятели и съпартийци !

Научавам от медиите, че съм изключен “на подпис” от БСП!!!

Няма да коментирам “прозрачността” на самата процедура, която се изразява в грубо погазване на Устава на БСП, нито натиска, упражнен върху членове на Националния съвет за събиране на необходимия брой подписи.
По-важното е, че в 21 век, партиен орган без да има съд и присъда решава, че си виновен по думи на съпартиец и те изключва. Ето така ръководството на БСП вижда демокрацията – точно, както в едни отминали години, които и без това още тежат върху образа на партията.

Обръщам се към всички мои избиратели и колеги, които са ми гласували доверие: към днешна дата не съм търсен от нито един разследващ орган в държавата, не знам и дали се води разследване и категорично заявявам, че не съм замесен в криминални деяния от какъвто и да е характер.
Проблемът, че един човек е изключен от БСП е личен, но е и обществен проблем – ръководството на партията, което трябва да е алтернатива на сегашното безпринципно управление, дава сигнал, че не се интересува нито от закони, нито от човешки достойнство, а работи по слухове, партийни интриги и клевети. Днес така се отнасят към съпартиец, утре така ще се отнасят към вас, гражданите.

И това не е БСП, на която станах член, това са група хора, които имат скелети в гардероба и се притесняват, че някой може да отвори вратата му.

Ще търся правата си по законен ред. Чл. 10 т. 8 от Устава на #БСП казва, че: Партийните членове имат право да участват лично, когато се обсъжда партийното им положение и дейност. Както е видно, такава възможност не ми бе дадена.

Подобни новини

Вашият коментар