Пратиха наркодилър свързан с партия СВОБОДА под домашен арест във Варна

Пратиха наркодилър свързан с партия СВОБОДА под домашен арест във Варна

Състав на Варненския апелативен съд уважи вчера молбата за изменение на мярката за неотклонение и постави под домашен арест обвиняем за притежание на наркотици с цел разпространение свързан с партия СВОБОДА и лидера и, скандалният общински съветник Генадий Атанасов.

Сред основанията на Радостин Ангелов да поиска по-лека мярка е влошеното му здраве след прекарана инфекция с корона вирус. Получения отказ от Окръжния съд той обжалва пред апелативната инстанция.

27-годишният мъж е бил задържан на паркинг пред хипермаркет във Варна. На 10 декември е бил привлечен под наказателна отговорност за държане с цел разпространение на високорискови наркотични вещества. При обиск на Радостин и на жилище, в което той живее, са открити 9 пликчета с кокаин с общо тегло 2,68 грама. В миналото е била регистрирана една негова криминална проява.

Варненският районен съд му е наложил административно наказание „глоба“. Деянието е било идентично с това по настоящото дело.

Според прокуратурата престъплението, извършено в миналото, показва склонност към подобни деяния. Следователно, ако е с по-лека мярка, може да наруши закона.

Защитата не оспорва авторството на деянието. Твърди обаче, че той признава вината си и ще поеме отговорност за стореното, така че отпада опасността да извърши престъпление. Освен това на фона на други свои заболявания има усложнения след заразяване с Ковид-19.

Апелативният съд съобрази становищата на страните и чистото съдебно минало на обвиняемия. Спрямо него няма влязъл в сила съдебен акт – бил е освободен от наказателна отговорност с наложено административно наказание.

Съществуват доказателства, които показват влошаване на здравословното му състояние. За да гарантира защитата на обществения интерес съдът прецени за целеосъобразно да му наложи втората по тежест мярка за неотклонение – домашен арест. Тя ще бъде придружена с електронно наблюдение.

Определението, с което Варненският апелативен съд определи домашен арест на обвиняемия за държане на наркотици с цел разпространение Радостин А., е окончателно.

ВРЪЗКАТА

Връзката с партия СВОБОДА и нейният лидер – скандалния общински съветник Генадий Атанасов.

Приятелката на Радостин Ангелов, Иванка Стоянова е била номер 35 в листата за общински съветници на ПП СВОБОДА.

Много близка приятелка на Иванка Стоянова е Дени Бабева, която пък е гадже и живей на семейни начала с дясната ръка на Генадий Атанасов, рецидивиста Румен Широков (от тук е и връзката на Широков с арестувания дилър Радостин Ангелов).

А ето и една красноречива снимка за симбиозата и престъпните преплетки в партия СВОБОДА.

 

Вторият от ляво на дясно е общинския съветник от СВОБОДА Велин Стоянов. А от дясно на ляво са гаджето на арестувания Радостин, Иванка Стоянова от листата на партия СВОБОДА (нямат родствена връзка с Велин Стоянов), приятелката на Румен Широков – Дени Бабева и психоложката от Аспарухово Теодора Иванова – отново от партия СВОБОДА на Генадий Атанасов.

ФАКТИТЕ

Интересно е, че напоследък доста от задържаните, обвинени и осъдени за разпространение на наркотици във Варна са свързани с Генадий Атанасов и партия СВОБОДА?

Като започнеш от рецидивиста Румен Широков (три пъти лежал в затвора за разпространение на наркотици) и преминеш през Радостин Ангелов доказано свързан с партията на Генадий Атанасов със звучното мото – „за младите на Варна“.

Да не говорим и че само преди седмица отново негов много близък приятел и участник в листата на СВОБОДА, Димитър Големанов извърши двойно убийство и се самоуби. Според добре информирани източници той също се е занимавал с разпространение, но на ПИКО.

Да не збравяме и порно клиповете. 

Самата Веселина Томова, гл. редактор на сайта АФЕРА споделя в интервю за БСТВ, че има порно клипове с участието на килъра Големанов, приятелката му Диляна и забележете – на общинският съветник Генадий Атанасов !?!?

Не е ли малко прекалено и нагло да използваш мото “за младите на Варна” за да влезеш във властта за да прикриваш престъпници, които тровят младите и морално и буквално?

Ако не беше тъжно, щеше да е смешно! 

Основния текст е на Черно море, а разследването е на ПРОВАТОН

Подобни новини

1 Comment

  1. Калин
    18.12.2020 at 16:45 Отговори

    Бушони на бушоните, калинки на калинките. Тези евтини лизачи на гената няма ли поне веднъж да ги приберат за повече от 6 месеца или ги чакат да се досамоубият?

Вашият коментар