Регистрираха в съда партията на Божков

Регистрираха в съда партията на Божков

Бизнесменът разочарован, че президентът не поканил представители на „Българско лято“ на консултациите за изборите

Политическият проект на укриващия се в Дубай бизнесмен Васил Божков беше регистриран в Софийския градски съд. От „Българско лято“ се похвалиха, че имали над 3 200 подписа при необходими 2500. Документите внесоха председателят на платформата Борил Соколов и членове на Националния съвет, показват снимки във Фейсбук страницата на проекта.

Укриващият се в Дубай бизнесмен направи първата си среща с хората от „Българско лято“ онлайн в края на минилата година. Божков, срещу когото има повдигнати 19 обвинения в България, се включи тогава чрез видеообръщение в заседанието.

В началото на януари за председател бе избран Борил Соколов. Соколов е на 36 години и през по-голямата част от професионалния си път е работил в „Еврофутбол“, като от няколко години е бил директор на отдел „Маркетинг“.

Последната изява на Божков, свързана с политическите събития в страната, беше белязана от упрек към президента Румен Радев. От Дубай хазартният бос изрази разочарование, че Радев не извикал на консултации представители на „Българско лято“.

Подобни новини

Вашият коментар