Филев се моли на Цветанов за депутат?

Филев се моли на Цветанов за депутат?

Напоследък все по-често бившият кмет на Провадия Филчо Филев бива засичан с бившият втори в ГЕРБ Цветан Цветанов

Преди няколко дни двамата били забелязани от наши информатори на тайна среща, да влизат заедно в кафето срещу супермаркета в Девня. Кафето не е работило, но за тях е отворило, ни споделят още нашите съгледвачи. Припомняме Ви, че Филев и Цветанов си поддържат много близки отношения за които сме Ви запознали подробно (виж линка под статията).

Ясно е, че Филчо Филев упорито си търси място под слънцето, но това да крои политически планове с Цветан Цветанов е малко прекалено дори и за него.

Вече стана ясно, че надеждата му да стане депутат от БСП няма да се случи, тъй като както писахме преди дни решението за първите пет места в листата на столетницата за Варна са решени и Филчо го няма там.

„На всяка цена искам да стана депутат. Знам, че занапред нямам шансове за кмет на Провадия и затова трябва на всяка цена да стана депутат“ – е казал Филчо Филев преди Коледните празници според наши брилянтни източници.

Там е работата, че информаторите на Нинова са и`докладвали, че Филчо е засичан да крои тайни завери и с най-отявления и`враг, а именно Димитър Дъбов.

Следвайки последователната си политика на отстрелвйне на стари муцуни и заобграждайки се от нови лица и нейни доверени хора Филев явно усеща, че губи позиции, защото

Той не е нито ново лице, нито нейн доверен човек!

Дори точно обратното – той е и от „старите муцуни“, НЕУСПЕШЕН КМЕТ и най – лошото – той е ХИТЪР, НЕПРИДВИДИМ САМОСТОЯТЕЛЕН ИГРАЧ (такава е характеристиката му на Позитано!

Заради всичко това, Корнелия Нинова вече била отписала Филев ТРАЙНО.

И той го знае.

Дали точно затова пък той не е заклеймил старата партия вече и не се е закачил за Цветанов, като си мисли, че „републиканеца“ е ракета носител и ще го вкара в така мечтания Парламент?

Може и това да е!

Както знаете Филчо Филев няма съвест. За него е важно само едно –

ТОЙ ДА Е ДОБРЕ!

Доказал го е много пъти с действията си дори и към близките си хора. Като спрат да му трябват – ги отписва!

Истината е, че каквото и да направи Филчо ще постигне само едно – ще си направи политическо харакири!

Ако излезе от листата на Цветанов червения му електорат (колкото и малко да е останал) ще го заклеймят (те и без това всички са много объркани от действията на Нинова).

Ако пък остане в БСП не е сигурно дали Корнели Нинова ще го включи в листата?

Ще видим.

От тук нататък всеки ден обещава да е много интересно.

Само, че Цветанов когато изгуби изборите сигурно ще избяга в Америка, но къде ще се скрие Филчо?

Колаж: ПРОВАТОН

Цветанов с опит да вербува Филчо Филев за парламентарните избори

Подобни новини

Вашият коментар