Възстановяват пътните настилки в Суворово

Възстановяват пътните настилки в Суворово

Започна възстановяването на пътните настилки на няколко улици в Суворово. Работата стартира по ”Хан Тервел”, „Стара планина”, „Родопи” и „Ивайло”. Осигурените за ремонтите средствата са 317 423 лева с ДДС. Парите са отпуснати от Междуведомствената комисия за възстановяване и подпомагане към правителството. Ремонтите трябва да приключат максимум за три месеца.

Междувременно започна изпълнението и на проект за рехабилитация и реконструкция на улици в село Чернево. Ще бъдат обхванати „Васил Левски”, „Орфей” и „Лоза”. Средствата – 653 544 лева с ДДС, са осигурени от държавния бюджет с Постановление на Министерския съвет.

В близките дни предстои да бъде поставено началото на още такива проекти. Искам да уверя всички жители на общината, че съм абсолютно наясно, че в много селища има пътища, които се нуждаят от ремонти. За съжаление не разполагаме с нужните пари, за да направим наведнъж необходимото. Уверявам ви, че аз и екипът ми полагаме усилия, търсим всички възможности за осигуряване на средства и ще се стараем поетапно да разрешаваме проблемите.

Данаил Йорданов

кмет на община Суворово

Подобни новини

Вашият коментар