71 недвижими имота продава на търг Община Тервел

71 недвижими имота продава на търг Община Тервел

Публичен търг за продажба на недвижими имоти – частна общинска собственост, обяви Община Тервел, съобщават от местната администрация. Той ще се проведе на 11 май от 10 часа в заседателната зала на Общината.

На търг ще бъдат предложени 71 имота в  Тервел и селата Зърнево, Каблешково и Коларци. Те са дворни места, определени за индивидуално жилищно строителство, лозя и парцели за друг вид застрояване. Една от позициите е за учредяване право на строеж за търговски обект в Тервел.

Депозитът за участие в търга е в размер на 30 % от началната тръжна цена и се заплаща в брой до 16 часа на 15 май в касата на администрацията или се внася по набирателната сметка на Община Тервел. Тръжните книжа се закупуват срещу 15 без ДДС в брой от 21 април до 15 часа на 10 май от касата на Общината. Заявления за участие в търга се приемат до 16 часа на 10 май в деловодството.

Оглед на недвижимите имоти – частна общинска собственост, се извършва  всеки работен ден от 9 до 15.30 часа до 10 май след закупуване  на тръжна документация и направена предварителна заявка.

Подобни новини

Вашият коментар