Анкета пита гражданите за бъдещото развитие на Община Тервел

Анкета пита гражданите за бъдещото развитие на Община Тервел

Започна разработването на План за интегрирано развитие на Община Тервел за периода 2021-2027 г., информират от местната администрация. Дейността е изпълнение на Закона за регионалното развитие и в отговор на предизвикателствата пред новия програмен период на Европейския съюз. Този план е основен инструмент за планиране, програмиране, управление и ресурсно осигуряване на развитието на Общината през следващите 7 години, посочват от там.

Вашето участие в изработването на плана би гарантирало качеството и реалистичността му, споделят от администрацията. Това може да стане чрез попълване на анкета и участие в последващите обществени обсъждания на плана, за което може да се заяви желание чрез посочване на координати за връзка в края на анкетата.

Предвид създадената извънредна COVID-ситуация и липсата на възможност за допитване на живо или провеждането на работни срещи с гражданите, попълването на анкетата ще бъде от особена важност за качественото и навременно изработване на плана, посочват от Общината.  От там призовават тервелчани да са активни и отговорни към местното развитие.

Подобни новини

Вашият коментар