Добротворци подкрепиха дейността на Домът за медико – социални грижи във Варна

Добротворци подкрепиха дейността на Домът за медико – социални грижи във Варна

Висококалорични хранителни продукти, безгултенови каши, памперси за бебета с екстремно ниско тегло (под 2 кг.), медицинска козметика, вещи и аксесоари получи с дарствен акт днес ДМСГ – Варна.

Посланието на фондацията към родителите на недоносените е да вярват в силата на своите малки – големи герои по време на престой и след изписване от неонатологичните отделения, както и да отстояват смело исканията си пред имащите право на законодателна инициатива, защото пътят, който вървят е много труден и дълъг, а въпросите как ги виждаме ние останалите проблемите им, къде им е мястото на тези деца и какво следва да бъде направено за тях и за родителите им трябва да бъдат внимателно чути.

Това е втора благотворителна инициатива на Фондация “Добротворци“ за месец април в град Варна.

Книжки с приказки получиха 110 малки пациенти на клиниката по педиатрия в МБАЛ “Св. Анна” АД и петте структури “Педиатрия” в УМБАЛ “Св. Марина” ЕАД: спешното детско отделение, клиниката по детска клинична хематология и онкология, първа детска клиника с ДОИЛНН, втора детска клиника и четвърта детска клиника по детско – юношеска психиатрия.

От Фондация “Добротворци” изказват благодарност към всички хора с големи сърца, които участват в благотворителните им инициативи.

Подобни новини

Вашият коментар