Опозицията в БСП: “Позитано”20 се надява ГРУ да им спечели изборите”. Играта на Нинова – общ фронт с проруските партии

Опозицията в БСП: “Позитано”20 се надява ГРУ да им спечели изборите”. Играта на Нинова – общ фронт с проруските партии

“Позитано”20 се надява на руска намеса, хакери на ГРУ да им спечелят изборите, заявиха източници от вътрешната опозиция в БСП. 

Играта на Корнелия Нинова е друга – да създаде общ фронт срещу ГЕРБ с проруските партии.

“Руснаците може да се намесят”, потвърди слуховете и активист на БСП. ГЕРБ едва ли ще пропусне да се възползва.

Интригата работи за ГЕРБ. Корнелия Нинова не може да разчита на руснаците, лидерът на БСП е наясно, че техен фаворит е ГЕРБ.

Слуховете обаче пробиха и в областни структури на БСП, а според активист на партията зад тях стоят “сиви кардинали” на “Позитано”20.

“Корнелия Нинова им отне ролята, която играеха на “Позитано”20 и те се опитват да се върнат в играта”, коментира активистът на БСП.

Според него някои от “сивите кардинали” имат връзки с генералитета от РУМНО и може да потърсят контакт с резидентурата на ГРУ.

Разведките обаче няма как да влязат в тази игра, всяка хакерска атака и без това ще бъде приписана на ГРУ.

Корнелия Нинова и председателят на Националния предизборен щаб на “БСП за България” Георги Свиленски ще спрат генералския кръг, ако предприеме несанкционирана от ръководството инициатива.

Нинова и Свиленски трябва да очакват предизборният щаб на ГЕРБ да им организира “позитански Костинброд”, след като Бойко Борисов атакува решението за вот с машини.

Корнелия Нинова обаче може да потърси руска намеса, но за съдействие да организира общ фронт с проруските партии “Възраждане” и “Българско лято” на Васил Божков срещу ГЕРБ.

bgsniper.com

Подобни новини

Вашият коментар