Трифонов скочи на Борисов, “ВИС-2” и “Мултигруп” срещу СИК?! Как ще смачка Маджо, Цветелина Бориславова и Херо Мустафа?

Трифонов скочи на Борисов, “ВИС-2” и “Мултигруп” срещу СИК?! Как ще смачка Маджо, Цветелина Бориславова и Херо Мустафа?

Слави Трифонов скочи остро на Бойко Борисов във Фейсбук. Шоуменът-политик играе ва банк. Сигурно има да си връща за целувките – кой ли е Юда? Всеки за другия.

“ВИС-2” и “Мултигруп” срещу СИК? И най-вече Сарая срещу Банкя във войната на Доган и Борисов. Падишахът от Сарая срещу Падишаха от Банкя – кой да разпределя порциите.

Слави Трифонов няма да признае, че е прокси на Сарая, няма да признае, че е “инструмент” на Доган – кофти за него е, че го знаят не само в амбасадата на американците.

А най-кофти за шоумена-политик е, че кюрдката Херо Мустафа не е сараен фен, американците карат влака в България сега – буквално окупираха Черноморието с “тюлени”.

Играта на Слави Трифонов е очевидна – иска да вдигне народна вълна срещу Бойко Борисов. Дали ще успее? “Бойко” години разкешваше на ехалето.

Ако не успее да вдигне народна вълна – няма никакъв шанс срещу Борисов. “ВИС-2” е легенда и собственост на Таки, а той е с “Бойко”, “Мултигруп” е Сарая и толкова.

Само че Бойко Борисов е “партия” с Николай Вълканов, който държи ресурса и корпоративния вот на “Мултигруп”.

Ами СИК – как Слави Трифонов ще смачка Младен Михалев-Маджо, Румен Николов-Пашата и Маргините, които играят за “Бойко”?!

Как ще спре бригадите на “лейтенанта” на Таки – Радо Слънцето, и на Йордан Ченков, “лейтенанта” на Маджо?! С президента ще им изпрати службите ли?

МВР на служебното правителство ще смачка ли Йордан Ченков? Колко служебни кабинети минаха, а никой не разкри кой стреля срещу Венци Боксьора на Златни пясъци, не че всички босове и в ГД БОП не са в час?!

Компаньонът в култовите вечери на Трифонов ще му организира ли “атентат”, за да вдигне народна вълна или Ченков ще паркира джиповете на бригадата си пред “Есте”, за да респектира гардовете от СОБТ като партньора на ТИМ, които също са командоси, през 2018 г.?!

Как ще смачка Цветелина Бориславова, която с една транзакция от Лихтенщайн може да налее ресурс за 200 000 бонус вот за Бойко Борисов?

Как ще смачка Пеевски, който е “партия” с Борисов, Таки и Маджо?

Как ще смачка Орлин Алексиев, който му прави структурите, но вече не е в отбора?

Как ще смачка “Котараците” и бригадите на Митко Каратиста?

Кои са му съюзниците от босовете? ТИМ подкрепя президента, но няма да влезе във война с босовете от СИК и Бойко Борисов, както не го направи заради паркинга на пристанището във Варна през 2018г.

Остава само един – Васил Божков. Силна фигура, но американците го работят и няма ресурс да се противопостави на всички други босове, които са срещу него.

Кирил Домусчиев може да му е компания за вечери в “Есте”, но ако скочи срещу босовете от СИК и Борисов, ще остане без охраната от СОБТ.

Срещу този корпоративен и властови ресурс се изправя шоуменът политик и това е респектиращо, отсреща има силен противник.

Стратегията с остри постове във Фейсбук дали е печеливша за Слави Трифонов? Бойко Борисов дали не го вкарва в капан?

Докато шоуменът-политик се опитва да вдигне народна вълна срещу него във Фейсбук, Борисов работи с огромен ресурс и босовете-партньори.

Ако е вярно, че в Лихтенщайн има милиарди, дали ще се поскъпи да разкеши 200 милиона, за да спре Вълната на Слави Трифонов?

Слави Трифонов скочи на Бойко Борисов – той няма да върне ресто в медиите за кокаин и амфети, ще играе уж джентълменски, но скофтия ще го поръча.

Борисов се е разпоредил да бъде задействана машината със слухове срещу Трифонов. Таки ще активира дилърските мрежи, а Пеевски – службите.

Трифонов скочи на Борисов, но си отвори фронтове срещу босовете. Маджо, Пашата и Таки са босове, които могат да “поръчат” шоумена-политик.

Легенда на СОБТ като Румен Николов-Пашата дали не може да организира “почерпка” с кокаин и амфети с охраната от СОБТ в “Есте”?

Слави Трифонов не може да не знае на кого обяви война – това не е като да демонтираш модела “Борисов” в медиите, това са босове.

Шоуменът-политик обаче заформи римейк на репликата на Христо Бисеров срещу Цветан Цветанов през 2013г. за болката при ваденето на зъби. 

Наистина е респектиращо – евала за смелостта, Борисов няма да се върне на бял кон, но босовете на дилъри на “бяло” могат да върнат Ресто.

bgsniper.com

 

Подобни новини

Вашият коментар