Община Аксаково организира конкурс за рисунка и текст посветен на 1 юни международен ден на детето под надслов: „Моето лято – мечта“

Община Аксаково организира конкурс за рисунка и текст посветен на 1 юни международен ден на детето под надслов: „Моето лято – мечта“

Община Аксаково организира конкурс за рисунка и текст посветен на 1 юни международен ден на детето под надслов: „Моето лято – мечта“. Това съобщиха от пресцентъра на Община Аксаково.

Няма по-подходящ от международния Ден на детето, за да дадем воля на мечтите и желанията си. В навечерието на 1-и юни, след повече от година далеч от приятели и онлайн обучение у дома, ЦПЛР, гр. Аксаково кани най-малките жители на общината да се включат в конкурс за рисунка и текст под надслов „Моето лято – мечта“.

Скъпи деца, дайте воля на фантазията, мечтите и таланта си, и ни нарисувайте – с четка и бои или с молив, в стих или под формата на кратък разказ лятото, за което мечтаете и онова, което искате да преживеете в любимите занимания, хобита, пътешествия и забавления или с любимите си хора!

Всички творби ще бъдат качени на сайта на община Аксаково и ще станат Вашия подарък към всички жители на общината по случай празника на децата – 1 юни.

Най-добрите ще получат специални призове. За всички участници в конкурса, Община Аксаково и ЦПЛР по традиция ще осигурят награди.

Регламент за конкурс за рисунка:

Възрастови категории:

 

От 6 до 10 години

 

От 11 до 14 години

 

От 14 до 19 години

 

Условия: Всеки участник може да участва в конкурса с по една рисунка. Техника по избор. Минимален размер на рисунката – Формат А4.

На гърба на рисунката трябва да има информация: трите имена на участника, възраст, училище, ръководител, телефон за връзка.

Рисунките очакваме до 31 май на адрес: Община Аксаково, ул. „Георги Петлешев“ №58Б, Център за информация и услуги на гражданите, гише №2 „Общо деловодство“, за конкурса „Моето лято – мечта“.

Регламент за конкурс за текст:

Възрастови категории:

 

1-4 клас

 

5-7 клас

 

8-12 клас

 

Условия: Всеки участник може да участва в конкурса с по един текст – поезия или проза с обем до една компютърна страница (3000 знака/45 реда, шрифт Times New Roman 12 ). Придружаваща информация: Трите имена на участника, възраст, училище, ръководител, тел. за връзка.

Сътвореното изпратете, между 27 и 31 май на email: odk_aksakovo@abv.bg, neli.kukleva@aksakovo.bg, за конкурса „Моето лято – мечта“

В конкурса един участник може да участва и с рисунка, и с текст.

Подобни новини

Вашият коментар