САЩ отстраниха Божков, не Пеевски и Борисов. Как ще спечели войната, след като руснаците, Радев и Янев не го подкрепят?!

САЩ отстраниха Божков, не Пеевски и Борисов. Как ще спечели войната, след като руснаците, Радев и Янев не го подкрепят?!

“Куриозно, “Българско лято” е в този списък, заедно с Федералната служба за безопасност (“ФСБ”) на Руската федерация”, пише в писмото на партията на Васил Божков до посолството на САЩ.

Знаково е. Американците отстраниха Васил Божков от играта, не Делян Пеевски и Бойко Борисов. И посочват защо – заради “руски канал за влияние”. Толкова в официален документ.

Кой пласира версията, че директорът на Службата за външно разузнаване (СВР) на Русия Сергей Наришкин е лобирал за Васил Божков пред премиера на Емиратите – американците.

Кой посочи бившия бос на хазарта за свързан с Трафик с външната секция на ФСБ – американците.

Играта на “янките” се промени – след овладяването на Крим от Русия първо превърнаха Румъния в ракетен плацдарм, сега разполагат ракети и в България. Затова им трябват генерали на власт – президент генерал, и премиер генерал.

Божков обаче бори “хунтата” на Борисов, който обслужи Путин с газопровода и се опита да спре милитаризирането на Черноморието ни от САЩ. И американците го свалиха от власт – със съпорт от Божков, скофтия.

Президентът Румен Радев и премиерът Стефан Янев наистина не са хунта – те са генерали, обучавани и работили в САЩ, “стратегически лидер” и “дипломат от кариерата”.

Нито Радев, нито Янев подкрепиха Божков, след като американците го включиха в глобалния списък “Магнитски”. Не го подкрепиха и руснаците – посланик Елеонора Митрофанова не коментира Списъка.

Как ще спечели войната с американците Васил Божков, след като нито президентът Румен Радев, когото подкрепи в протестите, нито руснаците го подкрепят?!

bgsniper.com

Подобни новини

Вашият коментар