УДАРНО! Кабинетът фрасна скъпата „калинка” с чехъла

УДАРНО! Кабинетът фрасна скъпата „калинка” с чехъла

Мирослава Наумова с фалшивата диплома си тръгва от фирма към МЗХГ, където взимаше 60 бона заплата

Поредна „калинка” бе ударена с „чехъла” от служебния кабинет – Мирослава Наумова излетя от САПИ ЕООД – „Система за агропазарна информация“ към Министерството на земеделието, храните и горите.

Както вече писахме, дамата папкала 60 000 лева годишна заплата от дружество, коеуто е печелело по-малко от възнаграждението й.

От днес Агоп Каспарян е назначен за управител на „Система за агропазарна информация” ЕООД (САПИ) до провеждането на конкурс за длъжността, съобщиха от Министерството на земеделието.

Това се случи, след като досегашният титуляр на дружеството Мирослава Наумова подаде молба за освобождаване с мотив – здравословни причини. Молбата й бе удовлетворена от министъра на земеделието Христо Бозуков, допълват от ведомството.

Дотук всичко написано звучи в реда на нещата, ако преди два дни agri.bg и Lupa.bg не бяхме разкрили, че дипломата на Мирослава Наумова е фалшива и че от УНСС със специално писмо, изпратено до Министерството на земеделието на 1 юни, категорично отричат да са я издавали.

Временно изпълняващият длъжността Агоп Каспарян притежава магистърска степен по „Макроикономика“ пак от същото висше заведение, се посочва в прессъобщението на земеделското министерство. Има дългогодишен опит в сферата на икономиката, финансите, информационните технологии и маркетинга.

Подобни новини

Вашият коментар