Мартин Димитров:Протестните партии трябва да имат мнозинство. Подкрепа от ДПС не може да вземем

Мартин Димитров:Протестните партии трябва да имат мнозинство. Подкрепа от ДПС не може да вземем

Трети избори за България са лош вариант. Те биха довели до проблеми и нестабилности и смятам, че не трябва да се стига до такава опция. Потенциалът на протестните партии сами да имат мнозинство е голям. „Демократична България” има пълен шанс да измести БСП от третото място. Протестният вот е като вулкан и не може да бъде измерен”.

Това заяви в студиото на „Здравей, България” по Нова телевизия Мартин Димитров от „Демократична България”.

Според него се очаква рекорден вот от чужбина.

„Тези, които искат да купуват гласове ще саботират машинното гласуване, защото то им пречи. Това трябва да се вземе предвид”, добави Димитров.

„Нашите разминавания с ДПС са драматични, не може да взимаме от тях подкрепа. Те са част от проблема и като такъв не могат да бъдат част от управлението. Грешно е да се правят сметки. Партиите на протеста трябва да спечелят изборите и да имат мнозинство”, каза Димитров.

Той коментира и санкциите по закона „Магнитски”.

„Държавата няма да работи с тези лица. България има сериозен репутационен проблем. Бездействието, което имаше години наред, започва да се преодолява”.

Подобни новини

1 Comment

  1. 123
    16.06.2021 at 10:24 Отговори

    Мартин Димитров е провал за десницата,както Жан Виденов за левицата и не би следвало да се изказва,а да се скрие някъде.

Вашият коментар