Димо Димов, ГЕРБ: Нека се обединим около общата ни цел – възвръщането на стабилността в България!

Димо Димов, ГЕРБ: Нека се обединим около общата ни цел – възвръщането на стабилността в България!

Скъпи приятели!

На изминалите избори за народни представители избрах да не участвам в предизборната надпревара като кандидат, понеже разбирам отговорността, възложена ми от моите съграждани като общински съветник и от колегите ми съветници като Председател на ОбС Провадия. Не мечтая да съм депутат. Настоящата ситуация обаче изисква да пренебрегна това, което аз искам, да изразя гражданската си позиция, да поема отговорност и да се опитам да променя това, което, меко казано, не ми харесва. България е разделена както никога преди! Разединена нацията е слаба! Потънали сме в хаос. Старото управление може да е допускало грешки, но истината е, че то беше предсказуемо, ясно, стабилно, устойчиво и хората и бизнеса можеха да правят планове.

В тази предизборна кампания най-агресивни са партиите, които направиха бандитската приватизация и облекли сега в нови „дрехи” порочните си политики от прехода, искат да върнат олигархията чрез лъжи и манипулации. Застрашена е евроатлантическата посока и европейското развитие на България. Застрашено е бъдещето на децата ни!

Затова аз, Димо Димов, съм кандидат за народен представител в 3 МИР-Варна от КП ,,ГЕРБ-СДС”. Нека се обединим около общата ни цел – възвръщането на стабилността в България! Подкрепете кандидатурата ми с гласа си на 11 юли 2021 г. Номер 5 в интегралната бюлетина и преференция 112 за да сложим ред в хаоса!

Купуването и продаване на гласове е престъпление!

Подобни новини

Вашият коментар